Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
21 mars 2011

postheadericon Måndag!

Idag är det studiedag på skolan, vilket innebär att vi i gruppen har arbetet med våran redovisning i stället. Det har gått bra och vi har varit slitiga idag :) Jag har nu en stund över innan jag ska träna, så passar på att bara ta det lite lugnt. Har varit så mycket hit och dit dem sista veckorna så knappt hunnit pusta ut. Men nu så har jag tid till det. Vilket är hur skönt som helst!

Det är även skönt väder ute idag, hade inte behövt blåsa så himla mycket. Men känns att våren är på ingång, jag njuter!

Tänkte slänga in en maskin tvätt, Bara älskar att vi ha tvättmaskin i lägenheten. En sådan befrielse att slippa passa en massa tider till tvättstugan. Handdukarna brukar mamma torktumla, så slipper tänka på det :)

I morgon är det sista dagen på praktiken. Det ska bli skönt att komma tillbaka till den vanliga vardagen för min del. Men en del sovmornar igen och tyvärr en massa plugg. Men dessa veckor framöver tror jag inte kommer bli så jobbiga då vi ligger långt fram med vårat grupparbete och jag hade tänkt försöka skriva färdigt mitt individuella arbete i veckan. Sedan är det ett arbetet till som ska skrivas, men ska inte vara färdigt förens den 14 april tror jag det var, så har gott om tid på mig att skriva :)

Om några veckor är det även dags för b-uppsatsen. Ska bli spännande och se hur det kommer att gå. Har en känsla av att det kommer gå bra, men man vet aldrig kanske bli mycket komplicerat att skriva!

0 kommentarer: