Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
27 mars 2011

postheadericon En skön söndag!

Trippen till Väla och Helsingborg igår gick bra. Men blev rymt besviken på Gina Tricot, då jag inte hittade något alls. Kom bara hem med basplagg, två vita linnen, ett ljusrosa, en ljusrosa kofta och 3 par trosor. Så ingen stor shopping för min del...

Feten blev med lyckad (TACK SÅ MYCKET), trotts att man var nykter så bjöd man på sig själv, hehe! Hemresan var lite dryg då man var väldigt trött. Men vi kom hem välbehållna och glada.

Idag har jag varit duktig. Jag har planterat penséerna i blomlådorna, blev även några i två krukor med, så nu är det snyggt ute på balkongen. Har lagt ner alla vinterkläder samt sorterat alla mina kläder. Blev någon kass med kläder som är slitna/ ej använda på väldigt länge. Sorterade även bland mina strumpor, visade sig att det var hål i nästan alla strumporna. Hur kan jag ha använt alla utan att känna att det är hål i dem? 

Nu är klockan mycket och det känns att vi förlorar en timme idag. Klockan är mycket alla redan.. Måste börja med maten nu. IDag blir det laxpaket med potatis och Hollandaisesås, mums vad gott :)

Jag gjorde även en chansning och deltar i tävligen om att vinna en Creative Lounge skarfs. Är ni med intresserade så kan ni gå in på Fru Sofie och tävla med henne. Kan alltid hålla tummarna för att det är jag som finner, hade inte suttit så fel :)

Nej, nu är det lite mat som står på schemat. Sen ikväll är det bb (Big Brother) som gäller.

Är det Rosa eller är det Vanessa som åker ut idag?

Rosa

Vanessa.

0 kommentarer: