Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
24 december 2010

postheadericon God jul!

Idag är dagen då alla väntat på. Eller i alla fall alla barn. Idag är det verkligen alla barnens dag. Det är så underbart att få se alla barnen bli så glada över sina paket. Synd bara att jag/ vi inte får se när Kevin och Linnea öppnar alla sina paket idag.. Vi åker därifrån innan dem öppnar sina paket. Men självklart får dem öppna sina paket från oss innan vi åker, så lite får v nog se :)

Ja, som sagt om drygt en timme så ska vi köra till Bjärnum. Hoppas bara att vi kan komma fram. Vädret ser inte så lovande ut. Men vi testar, annars får vi vända, tyvärr!! Senare i eftermiddag åker jag och Patrik hem till mina föräldrar för att vira jul även där hemma. Ska bli en mysig dag.. Dock inget mysigt väder!

Så god jul på er alla! Hoppas ni får en trevlig jul och att ni tar det lugnt om ni ska ut och köra. Vill inte att någon ska fira jul på sjukhuset!!

Nej lite frukost på detta hade inte varit fel :)

0 kommentarer: