Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
20 maj 2010

postheadericon Sista dagen...

Jaa, i morgon är det sista dagen på min VFU, GUUUD vad tiden går fort. Det har varit väldigt givande men framför allt väldigt roligt. Jag är så omtyckt på förskolan så jag vill inte sluta, tycker det ska bli väldigt tråkigt att det är sista dagen. Men som tur är ska vi vara på samma ställe nästa termin. Det är skönt för då kan man redan allt, och det känns ännu bättre!!

Idag har nog varit den mysigaste dagen av dem alla, för er som missat så är det Förskolans dag, idag, och det har vi firat med ett litet knat, då barnen fick springa en slinga och dem fick även prova på en hinderbana som vi byggt upp, spännande tyckte barnen! Vi åt även ute grillad korv. Men det bästa av allt är att det varit ett kanon väder idag, och man har förbättrat sin bränna lite, fast väldigt lite. Men skönt har det varit. Hoppas det fina vädret håller i sig!!

Så i morgon hinner vi/jag inte vara så mycket med barnen, då det blir mycket omdömmes prat med min lufare. Lite synd, för man vill ta vara på den sista dagen med barnen. Men så får det bli denna gången! Vi ska även bjuda på glass och färska jordgubbar i morgon, mums vad gott!!!

Nu är Mitt hjärta inne i stan för att kolla på bio med Tonny, så jag är själv hemma. Ganska skönt för då hinner jag få undan lite saker, bla disk och tvätten som ej är vikt från igår då jag tvättade. Har även hunit skriva mina egna omdömen om hur det gått på VFU:N, så skönt känns det! Nu ska jag äta lite mat. Blev mat över från igår, mina egna hemmagjorda biffar, är såå himla gott!!!

0 kommentarer: