Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
01 augusti 2008

postheadericon Fredag kväll och en berättelse om Paris

är det och jag sitter här och skriver, nej men. Jag tycker verkligen att det är skönt att bara vara hemma ikväll. Första helg-dagen som vi bara är hemma utan att behöva fixa och dona med saker och ting... Tänkte att jag skulle skriva några rader om resan, kanske är någon som är intresserad??

Fredag 25 Juli!
Gick upp rätt tidigt, för jag kunde inte sova längre. Älsklingen började jobba kl 5:00 för att vi skulle kunna åka iväg. Kl: 9:45 hade vi bestält "taxi" min grannde skulle hämta oss, men slutade med att hans pappa hämtade oss kl9:55. Småt panik fick man. Men vi hann med tået som skulle gå 10.23..
Väl framme på flygplatsen, så började allt flyta på som bara den.







Väl framme på flygplatsen, så fick vi en väldigt bra karta och vilka bussar vi skulle ta för att komma till Hotellet som låg väääldigt långt utanför, i en lliten by som hette Shelles... Det var inte många som visste vart det låg. Framme på hotellet var vi vid 19 tiden, så vi instalerade oss och sedan hittade ett ställe att käka på. Sedan var det dags för att sova!

Lördag 26 Juli!

Idag var det älsklingen födelsedag! Han vaknade till att jag började sjunga Ja mo han leva, hehe. Med min vackra röst, men han stod ut:):) Sedan fick han paket. Efter år var det bara att rusa upp för att köka frukost sedan bege sig till Disneyland:) Resan dit tog väldigt lång tid. Väl framme var vi ju inte ensamma i alla fall.(ska se om jag kan lägga upp lite bilder,tar VÄLDIGT lång tid, annars finns dem på Bilddagboken.se.
























Dagen på Disneyland var den bästa i hela mitt liv. Allt var så fint, så barnvänligt och framför allt så värkligt. Jag kommer deffinitivt att åka dit med mina barn sen i framtiden:) Är super döjd med dagen:) och tur hade vi när vi skulle hem, fanns ingen taxi att få tag i, så vi fick skjuts av en skit snäll kvinna, som inte ens ville ha betalt:)

Söndag 27 Juli!

Idag firar vi 3 år. Tänk att vi har stått ut med varadra i 3 hela ÅR!! Hehe. Men det är verkligen mycket som hänt under dem tre åren, sjukt mycket får jag lov att säga!
Idag är det dags att bege sig till Eifeltornet (stavas det så)? En overkligt stor byggnad, med massor av folk. Fick först stå i kö i 40 minuter för att bli "tullad" v vackterna, sedan stå i köi ytterligare jaa säkert 40 minuter bara för att få ta trapporna upp, och sedan åka hiss sista biten:) Men gå upp för 500 trappsteg gör jag ALDRIG mer.. Fy fan benen bara darrade när man väl var där nere. Men åter till härligheten.. hehe. När man väl hade gått upp till andra våningen så fick man stå i köi 1 timme för att sedan få åka hiss till toppen. Väl uppe på toppen så tar min älskling fram en liten ask, och det första jag frågar är om han ska fria, j upprepar det ett par gången innan han svarar, han säger bara att jag ska öppna det. I den lilla sken liggdet en Skit fin silverring, som han har graerat in 27/7-08 Paris. Blev så glad så jag nästan började böla. Så fint, att stå dr uppe tillsammans med honom. Kan ju berätta att det var en del folk som glodde en del på oss när jag öppnade presenten, hehe!


1 kommentarer:

Johanna ♥ sa...

så gulligt! :D