Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
06 april 2010

postheadericon Påsk, jobb ovh mys

Precis som alla andra så har även jag fått lite påskledigt. Men dock bara två dagar. Jobbade fredag och lördag, men söndag och måndag, hade jag det gött, bara tog det lungt, och öppnade inte en enda bok "jippi"!!! Hade tjejkväll i söndags, dock inte med alla som var bjudna, men vi som kom hade det super mysigt, vill verkligen göra om det snart igen:)!!! I går passade jag på att besöka mormor, det var länge sedan. Gud vad pigg hon har blivit, hehe!!!

SNart kommer Lena hit, och vi ska äta mat och kolla på Tre kronor, det är riktigt bra, så man längtar tills man får kolla på det:) Efter det måste jag kolla igenom lite till skolan i morgon, men känner att jag inte fått tillbaka min ork ännu, men den kommer nog snart, MÅSTE komma snart!!

Dagarna i helgen har jag känt mig så smått förkyld, jag undrar om det är allergin, eller om jag fått en smått förkylning, eller vad det kan vara? När jag tar allergi medicin så hjälper det inte, men när jag tar vanliga näsdroppar så hjälper det, hmm konstigt det där!!!

Annars mår man bara bra, känns härligt nu när våren börjar komma, men det kan bli några grader varmare, så man kan börja använda sin vårjacka:)

Vill bara säga grattis min älskade pappa som fyller år idag, måste nog ta och ringa till honom med:)

0 kommentarer: