Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
16 juni 2011

postheadericon Ny kurs!

Idag fick jag ett trevligt samtal. Jag har kommit in på en annan sommarkurs, Utomhuspedagogik, som jag så gärna ville gå på. Jag blev helt överlycklig och nu känns det väldigt bra. Jag har fått hoppa av en annan kurs, men det känns väldigt bra då jag inte tyckte den var så intressant :) 

Hela eftermiddagen har suitti och letat litteratur, den är svår att få tag på tydligen. Finns inte längre på Adlibris och inte på Lycknis heller. Så jag vet inte hur jag ska göra. Ska se om jag får tag i någon annan som går kursen från min klass och se om dem har sagt något på introduktionen som dem hade idag..

eftersom jag nu har hoppat av en kurs, så innebär det att jag blir lite mer ledig nu i sommar. Dock har jag inte två hela veckors ledig som jag hade innan. Men det är inte 5 intensiva veckor som jag hade haft annars. Ska bli skönt att få koppla av lite med. Men den sista veckan, alltså v 33 kommer att bli jobbig. Men det gäller att förbereda sig någon vecka innan, så blir det nog inte lika jobbigt får vi hoppas!! Har två examinationer dagen efter varandra, inte lika roligt. Men det får gå!

0 kommentarer: