Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
14 december 2008

postheadericon Äntligen

är jag tillbaka. Nu har vi packat upp det mesta, och man har tid att pusta ut lite grann..
(Kommer bli ett LÅNGT inlägg)

Förra helgen så var det flytt och jobb som gällde. Patrik och hans kompisar som skötte det mesta. TACK till ALLA som har hjälpt till med flytten, utan er hade det inte blivit lätt ska ni veta!

i Måndags jobbade jag 8-14, sedan vet det massage kl 14:45, tyckte inte det var så himla skönt, skönare när Patrik masserar mig:P Men men...

Tisdag: Var man ledig med fick stiga upp kl 07:00 då golvläggaren kom (har fått nytt golv i "datorrummet"), efter det kom rörmokare och det var fart här hemma. Det var en lång dag och man fick mycket gjort. Efter lunch så gick jag in i den gamla lägenheten och började städa den, efter ett tag kom även Lena hjälpte till, och vi blev klara med den vid 19 tiden. HÄRLIGT!

Onsdag: Jobb 7-15, efter det hem och snacka en massa i telefon.. Tillbaka till jobbet (i Åhus) för att ah en pysselkväll. Hade mycket trevligt... Gjordes en massa god saker...
*Mozart kulor (dom jag gjorde)
*Chokladbollar doppade i mörk chocklad.
*Biskvier
Janssons
*Lussekatter
*Köttbullar
*Apelsintryffel
*Mandel tårta (kaka) vet inte redigt vad det var..

Torsdag: Jobb 8-17. Sen hem och BARA göra en massa saker i lägenheten. JÄTTE skönt!

Fredag: jobb 8-17. Hem och fixa även då en massa saker i lägenheten. Patrik var på bio, så jag fixade en massa saker själv, samtidigt som jag kollade på Idol.

Lördag: ÄNTLIGEN ledig, vaknade vid 9 tiden, gick upp och fick en MASSA saker gjorde i lägenheten, på eftermiddagen var det tänkt att Sara och Fredrik skulle komma och sätta upp en del saker till oss, för att vi sedan skulle kunna följa med ut, men så blev inte fallet, utan dem anlände vid 19- tiden och vi fick skita i att följa med ut, för dem kunde inte hjälpa oss med sakerna någon annan dag, så fick offra det. Efter att dem gått vid halv 11 så kollade vi på film, och jag kollade på HELA filmen för en gångs skull,det var "Zack and Miri makes a porno" det var mycket naket i den, och den var rolig med, så kolla på den! Efter det somnade jag i soffan, som vanligt.

Idag så vaknade vi vid 10 tiden, gjorde vid mig för vi skulle sedan till Eko, köpte en del "bra att ha saker" där, typ gardinstång och gardiner. Åkte vidare in till stan för att fixa julklappar, och sedan runt i alla affärer som man kan tänka sig för att leta efter en spotlight, som vi ville ha i hallen, problemet var att vi ville bara ha en med EN lampa i, och den finns tyvärr inte. Så efter mycket om och men så blev det en med två spotlights i. När vi kom hem vid halv 4 kom även Malin och Kevin en stund, åt köttgryta tillsammans som jag gjorde, SKIT god blev den:=)
Har plockat undan nästan allt här idag, ska ta det sista i morgon,, är så trött nu så orkar inte...

Jobbar i morgon igen.. 8-17. HAr räknat ut att denna månaden (december) kommer jag att jobba 161,5 timmar. Det är MER än en 100% tjänst. Så lönen kommer att bli bra i Januari sen, hehe!

Nej nu har jag inte tid att sitta här länge... hej så länge!

0 kommentarer: