Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
16 juni 2008
Som ni ser så har jag/vi ändrat min blogg, blev väldigt nöjd med den, eller vad tycker ni?!

Annars har man jobbat idag, ganska enformigt har det varit idag, men så är det ibland...

ANnars ikväll har man lagat mat och varit hos Lena för hon har bakat kanelbullar, mums:) När vi kom hem till Lena var det en gubbe från Hyresgästföreningen, som ville att Lena skulle bli medlemer, och så blev vi. Det var Patriks val, så nu ska man betala 79 kr varje månad, ussh, men men.. Det är en säkerhet:) Lekte lite med Kevin för han och Malin var med där, kevin hade bakat goda negerbullar:=)

Kollar på fotbollen jusst nu, har kollat på en del matcher nu i veckan. matchen igår (Tjeckien-Turkiet) var väldigt spännande där i slutet, 3 mål på 10 minuter, det är inte illa det. Matcjen som spelas nu '(Österrike-Tyskland) är tradig, mne roligt att dummaren fick sätta sig på läktaren, hehe..

Nej nu ska jag lägga mig, godnatt allesammans:)

1 kommentarer:

Anonym sa...

vem va det som dömde då?;)