Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
22 juni 2008

postheadericon Midsommar helg

Svar på föregående blogg-inlägg
Kommentar:

Jo, det är såhär att under §23 stycke 4 står det följande "om domare visas ut under första kvartalet av minuter i ett ojämt antal löpsteg faller domnmen, i det fall om dommaren har gula shorts på sig och att det INTE är onsdag så inträffar det så kallade 'kalleanka-syndromet' där var och en får dömma för sig själv" vill du att jag ska förtydliga det mer??

Jahapp då har midsommar också passerat. Själv har man jobbat både fre,lör och söndag. Men man tjänade ju en del för att det är storhelg:)

På midsommaraftons kvällen var vi hemma hos Sara & Fredrik. Hade väldigt trevligt, trotts att jag var nykter. Roligt att se hur folk beter sig när dem är fulla, hehe. Blev ingen lång kväll för oss, men trevligt hade vi.

Igår kväll hade vi vår fterlängtade mysiga hemma kväll, med film,chips och godis, mums! Tyvärr så somnade man tidigt, men man visste ju att man skulle upp tidigt.

I torsdags (glömde berätta) så åkte vi ner till NetOnNet i Malmö och köpte en 50" TV:) Åkte även till Nova i Lund, där man shoppade på Gina Trico. Tyvärr hittade man inte så mycket som man ville.

Nej nu ska vi skriva in filmerna på datorn, så ALLA kan åka in i hyllan i morgon, Ussh det är säkert en 150 filmer som ska in. Kommer inte att få plats, måste hitta en annan lösning snart...

1 kommentarer:

Anonym sa...

ok, ber om ursäkt... Behövs inga närmare förklaringar, mer solklart kan det inte bli;)