Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
06 juni 2008

postheadericon Student

firande var det igår för fullt. Började kl 13:00 då min kära Lina och Sara sprang ut på Wendeskolan. Dem åkte en mycket fin röd cabbe:) Efter det fick man tyvärr stå i bilkö i över en timme för att ta sig in till stan..Väl inne i stan åkte jag hem till päronen, där jag skulle ha en lapp, så jag kunde parkera gratis inne i stan, gött:) Efter det så började klockan ticka på och de var dags för dagen andra studen att springa ut, nämligen min kusin. KL 16:00 sprang han ut på Söderport:)

Efter det åkte jag hem, där jag möttes av Kevin och Malin som precis hade ätit klass tillsammans med min älskling. Jag tog mig med lite glass för sylten var jag. Cyklade sedan hem till Lina och lämnade paket, cyklade sedan vidare hem till kusinen, där det blev mat och lite sång. Åkte edan in till stan där det var förfest, började dricka, och kom ikapp vädigt snabbt, efterosm jag inte hade ätit så mycket under dagen. Sedan begav vi oss in till Banken, där det blev sång och dans:) och en mycket trevlig kväll tillsammans med mina älskade vänner:)

0 kommentarer: