Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
19 juni 2012

postheadericon 4 veckor kvar!

Nu har jag bara 4 veckor kvar i denna förbannade skolan. Är så trött på den nu, men vet om att det bara är 4 veckor kvar. Det är jobbigt att läsa så här mycket som jag gör. Har verkligen inte tid till något annat. Tyvärr fick jag prioritera lite andra saker igår, vilket relaterar till en mycket stressad Anna... Jag VET att jag kommer klara det, men vägen dit är jobbig. Ska verkligen belöna mig själv med något extra fint när jag är färdig.

I helgen hade vi fin besök från Landskrona, kom i fredags och åkte hem i söndags. Hade en super trevlig helg. Kollade på fotbollen i fredags på Olearys, i lördags var det examensfest i Tollarp och för min del var det plugg hela söndagen.

Nu ska jag strax bege mig till skolan, hoppas inte läraren blir sur, har inte fått alla böckerna ännu, så har inte kunnat läsa en bok till idag, så vad gör man? Tar igen det när boken har kommit :)
0 kommentarer: