Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
23 oktober 2007

postheadericon Tråkigt

Idag har det varit en väldigt tårkig dag, är sjuk idag med så har bara varit hemma. Jag har packat färdig det sista och nu är rummet fullt av kartonger, borde nog flytta dem senare.

Jag har även skrivit på kontraktet och fått nycklen till lägenheten idag, men vi får inte lov att gå upp till lägenheten förens på torsdag, lite tråkigt, men men....

Annars inget nytt, vill göra tusen saker, men det kan man ju inte eftersom jag är hemma och är sjuk... AHHH!!!!!! Blir galen av att bara sitta hemma!!!!

Hoppas det går bra för Malin idag med, hoppas du vinner!
22 oktober 2007

postheadericon Sjuk!

Vaknade i morse av att jag frös och skakade som bara den, kunde knappt röra mig hur sängen. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag, tyvärr blir jag av med pengar, men känner att jag måste värna om min helsa först. Skulle inte jobba så många timmar idag heller. Jag har tagit det lungt under dagen, kolla på två avsnitt av Greys Anatomi hemma hos ÄLsklingen, efter det åkte jag hem och började packa så smott. Har inte så många saker som ska med, det mesta ligger redan i lådor. Det är bara kläderna som ska sorteras, men jag orkar nog inte det idag, får se.

Annars ikväll ska jag bara ta det lungt, ska bli skönt för en gångs skull:D I morgonväntar jobbet igen, om jag mår bättre vill säga. Jag hoppas det, för det är så tråkigt att bara ligga hemma.

Annars är det snart dags för slytten. Men först ska jag åka till Ullared och trängas med alla andra, haha! Men jag hoppas vi kommer komma billigt undan. Sen på lördag är det "bara" till att flytta, så mysigt det ska bli, LÄNGTAR SÅ!

nej ska nog börja kolla över mina kläder nu:P vi hörs och synes!
20 oktober 2007

postheadericon Sthlm + utbildning

Nu ligger jag i sängen på vandrarhemmet i sthlm. Jag är rätt slut efter en låg dag med mycket information, men väldigt givandet. Det har varit två st och hållt i föreläsningarna idag. Det har handlat om hur man startar en lokalförening,och hur man ska gå tillväga för att fånga folks uppmärksamhet. Vi har fått komma med egna förslag med,väldigt trevligt!

ikväll har vi även fått prova på någon form av dans, väldigt skoj,men svettigt. Efter det tog jag och lina oss en dusch,väl behövt! Nu ligger vi bara i sängarna och slappar,lina läser en bok och jag låna hennes dator med internet då förståss.

Annars så har planerna ändrats. Jag och älsklingen flyttar redan om 1 VECKA! helt sjukt vad tiden gårfort,och jag bara längtar och längtar! men jag har mycket denna veckan, har fortfarande inte börjat packa, så måste börja göra det på måndag. För imorgon ska jag till min älskling som jag sakna väldigt mycket jusst nu. Vill ha någon som bara håller om mig pussar på mig! Ska bli så skönt att flytta ihop med dig, att veta att man alltid kommer att somna vid din sida.

På jobbet flyter det på,tycker det är roligare nu när man kan det hela, man får mer ansvar med, kanske lite jobbigare, men det går det med. Ställena är väldigt nöjda med mig för jag är uppbokad fram till slutet av Januari nu, har jobb minst 3 dagar i veckan fram till dess,så brist på pengar kan man inte säga att jag har, hehe. Vi kommer att klara oss fint älskling, sen när du med få mer pengar, så kommer allt ordna sig ska du se!

Ahh härligt att vara i sthlm dem skjuter raketer utanför här nu, myket fint att kolla på:)

Nej nu sja jag lägga mig ner och bara vila, ska bli så könt är så himla trött.
God natt på er alla!
17 oktober 2007

postheadericon Förkyld!

Jahapp nu har folket på jobbet smittat mig med. Har grymt ont i halsen idag, kommer säkert vakna med värsta förklningen i morgon...

Jag har bytt till denna bloggen nu, för här kan min älskling ändra mitt "utseende" som jag vill. det kunde jag inte gör på blogg.se. Lite dåligt...

Har varit på jobbet ännu en dag och tiden bara rinner iväg hela tiden. Skönt att tiden går fort, för snart flyttar jag och älsklingen, vi ska bli sambo! På fredag är det 2 veckor kvar"wiiiiieee"!!!!!

På fedag ska jag och min älskade Lina åka till Stockholm. Vi ska åka på en frivillig utbildning innom unga allergiker, det ska bli rätt intressant. Tråkigt att jag ska få vara utan min älskling så länge, fast jag har ju varit ifrån honom i en hel MÅNAD! Det var drygt ska jag säga. Jag hade min praktig uppe i Gällivare, trevligt var det där. Men tyvärr hände det allt för mycket saker här hemma som gjorde att man inte kunde njuta lika mycket av det, men men sådant som händer.

Nej nu ska jag och älsklingen kolla på Ratatouille! Undertexten har Äntligen släpts!!!!!!!!!!