Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
20 oktober 2007

postheadericon Sthlm + utbildning

Nu ligger jag i sängen på vandrarhemmet i sthlm. Jag är rätt slut efter en låg dag med mycket information, men väldigt givandet. Det har varit två st och hållt i föreläsningarna idag. Det har handlat om hur man startar en lokalförening,och hur man ska gå tillväga för att fånga folks uppmärksamhet. Vi har fått komma med egna förslag med,väldigt trevligt!

ikväll har vi även fått prova på någon form av dans, väldigt skoj,men svettigt. Efter det tog jag och lina oss en dusch,väl behövt! Nu ligger vi bara i sängarna och slappar,lina läser en bok och jag låna hennes dator med internet då förståss.

Annars så har planerna ändrats. Jag och älsklingen flyttar redan om 1 VECKA! helt sjukt vad tiden gårfort,och jag bara längtar och längtar! men jag har mycket denna veckan, har fortfarande inte börjat packa, så måste börja göra det på måndag. För imorgon ska jag till min älskling som jag sakna väldigt mycket jusst nu. Vill ha någon som bara håller om mig pussar på mig! Ska bli så skönt att flytta ihop med dig, att veta att man alltid kommer att somna vid din sida.

På jobbet flyter det på,tycker det är roligare nu när man kan det hela, man får mer ansvar med, kanske lite jobbigare, men det går det med. Ställena är väldigt nöjda med mig för jag är uppbokad fram till slutet av Januari nu, har jobb minst 3 dagar i veckan fram till dess,så brist på pengar kan man inte säga att jag har, hehe. Vi kommer att klara oss fint älskling, sen när du med få mer pengar, så kommer allt ordna sig ska du se!

Ahh härligt att vara i sthlm dem skjuter raketer utanför här nu, myket fint att kolla på:)

Nej nu sja jag lägga mig ner och bara vila, ska bli så könt är så himla trött.
God natt på er alla!

0 kommentarer: