Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
06 november 2007

postheadericon Flyttat!

Nu sitter jag i min pch älsklingens underbara lägenhet, och jag trivs som fisken. Allt med flyttenär har gått bra, förutom det där med Jysk och sängarba, men men.. VI har fått allt på platts och nu är det bara hemtelefonen och sofbordet som fattas. Internet fick vi igår att fungera som det ska, underbart, så nu kan man snoka runder igen, haha!

Annars så lever lvet vidare. Ska hem till mamma och pappa på midag ikväll, mamma fyller år på torsdag, men hon åker till Frankrike i morgon (lyx) så vi ska fira henne idag. Jag ska även få träffa min bror som kom hem från Costa Rica i söndags kväll. Han och min andra bror ska komma upp och kolla på våran fina lägenhet idag med, (hoppas den blir gokänd, hehe)! Annars så är et som valigt, jag jobbar och står i, tycker det går bra på jobbet och så nu, när man kan allt i stort sätt, visst blir det ett eller annat små fel, men det gör dem andra med, så det är ingen fara med den saken.

I lördags had vi överaskningsfest för mamma. Det var underbart att se hennes min när vi alla stod där i lokalen, hehe, Vad glad hon blev, och kvällen blev lyckad! Super go mat med! Mycket dans blev det allt, men roligt hade vi. Hoppas min älskling med hade en trevlig kväll, även han hansade en hel del det tycker vi allt om:)

Nej nu ska jag hoppa in i duchen, som sagt ska få besök senare, v ska även ta en del fotta som vi sedan ska ge till mamma och pappa i födelsedags present (ta fotto på oss själva och sedan förstora)

ÄLSKAR VÅRAN LÄGENHET!

0 kommentarer: