Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
14 augusti 2012

postheadericon Sommaren över.

Nu är sommaren över och livet börjas om, dock som arbetssökande och i vikariepolen... Inte det roligaste. Men får gå tills ett jobb dyker upp.

Sommaren har varit bra, dock kunde de varit lite bättre väder. Lite bad och sol har vi allt hunnit med:) en tur på Tosselilla, Helsingborg, Åhus, Ystad djurpark, zoo i Köpenhamn och även en del shopping. Vår fest har planerats och genomförts. Dock ingen resa i sommar, blir London i september i stället, sen har vi Thailand i januari:)

Blir inte mycket skrivande här inne. Tappat intresset och sen knappt några läsare. Skriver mest för min egen skull.

Lite härliga sommarbilder:)

<3 Skickat från min IPhone <3
02 augusti 2012

postheadericon Min present!

Idag har vi äntligen haft tid att fixa min present från hjärtat. En ny dator blev det:)
Snygg som bara den är den!

Annars lever livet på, har obetald semester/ arbetslös. Har skrivit in mig på arbetsförmedlingen nu. Suttit med alla papper som ska in nu ikväll. Hoppas jag har fått med alla papper som ska in. Troligt vis inte! Jag har en känsla av att jag inte kommer få ut något alls, kommer nog snart få lite jobb som vikarie får jag hoppas så jag inte blir allt för pank!

Förra veckan blev det en del bad då det äntligen blev fint väder här nere:)


Festen blev också super bra. Alla säger att de hade sååå roligt. Får vi hoppas på. Blev mkt mat över, men går att spara:)

Nu ska jag pilla lite med min nya dator:)

<3 Skickat från min IPhone <3

19 juli 2012

postheadericon 2 dagar kvar :)

Hej hej bloggen och alla (få) läsare!

Är mitt uppe i allt stök och bök inför den stora dagen på lördag, nämligen våran efterlängtade fest, men även bröllop(?) som vissa tror. De kommer ha så FEL!!

Idag är inget roligt väder ute, tur att jag bestämt mig sedan inne att storstäda idag. Behövs verkligen. Ikväll är det en massa förberedelser inför helgen som gäller. Det är roligt att fixa och trixa men det är stressigt på samma gång. Så mycket som inte går att förbereda. Tur jag har min underbara familj + Patriks underbara familj som hjälper till :) Det kommer bli suuuuper bra allt detta, längtar :)

Är färdig med skolan nu, så när som på en examination. Den är dock färdigskriven, ska bara lämnas in. Har tyvärr inget jobb ännu, hoppas det kommer nu till hösten. Inte roligt att vara arbetslös...

Nej, nu ska jag äta upp gröten och sedan sätta fart med städningen, så den blir färdig någon gång :)

( Har tyvärr ingen bild att bjuda på denna gången)
06 juli 2012

postheadericon Fredag :)


Fredag idag, men tyvärr ingen rolig fredag för min del. Bara en massa plugg på schemat idag, ska dock på bio ikväll, nya spindelmannen blev det. Har inte varit på bio på flera månader, chockerande för att vara oss.

Jag är fruktansvärt trött på skolan nu, men vet att det är så få dagar kvar och har en underbar sambo som berättar detta för mig hela tiden då jag egentligen inte orkar mer, men jag ska kämpa tills jag blöder! Endast tre dagar till som jag behöver ta mig till högskolan, två nästa vecka och sen en i mitten av augusti, endast examinationer kvar nu. Har dock en på tisdag som jag verkligen inte vill göra. Det är nog den svåraste uppgiften på hela utbildningen. Men jag SKA klara av den, jag orkar detta sista med!!

I morgon är det 50 års fest för svärmor, ska bli skönt att släppa skolan för en kväll :) Hoppas det blir bra väder så vi kan sitta ute...

Hoppas ni alla njuter av värme och sommaren, det ska jag med göra om någon vecka :)


01 juli 2012

postheadericon 2 veckor kvar:)

Jahopp, nu har jag bara två veckor kvar i skolan. Tiden springer iväg och jag har aldrig tidigare varit såhär flitig. Pluggat långt in på kvällarna hela veckorna samt på helgerna. Idag har jag skrivit ihop en av totalt fyra examinationer. Slutade på sju sidor, oppps! Måste läsas igenom och ta väck lite, skulle ligga på ca 5 sidor, hehe!

Som ni märker gör jag inget annat än pluggar just nu, gör inget då det är så lite kvar i skolan nu. Har en stor muntlig examination nästa vecka som oroar mig en hel del för, intalar mig själv att det kommer gå bra, visst har jag rätt?!

I går hann jag vara med på överraskningen för svärmor som fyller 50 nästa vecka. Hade en mysig dag med härligt väder:)

Slökollar på finalen, verkar som Spanien vinner i år igen...Såhär ser mina dagar ut!

<3 Skickat från min IPhone <3

19 juni 2012

postheadericon 4 veckor kvar!

Nu har jag bara 4 veckor kvar i denna förbannade skolan. Är så trött på den nu, men vet om att det bara är 4 veckor kvar. Det är jobbigt att läsa så här mycket som jag gör. Har verkligen inte tid till något annat. Tyvärr fick jag prioritera lite andra saker igår, vilket relaterar till en mycket stressad Anna... Jag VET att jag kommer klara det, men vägen dit är jobbig. Ska verkligen belöna mig själv med något extra fint när jag är färdig.

I helgen hade vi fin besök från Landskrona, kom i fredags och åkte hem i söndags. Hade en super trevlig helg. Kollade på fotbollen i fredags på Olearys, i lördags var det examensfest i Tollarp och för min del var det plugg hela söndagen.

Nu ska jag strax bege mig till skolan, hoppas inte läraren blir sur, har inte fått alla böckerna ännu, så har inte kunnat läsa en bok till idag, så vad gör man? Tar igen det när boken har kommit :)
08 juni 2012

postheadericon <3

Ojj, vilken underbar dag jag varit med om. Idag var det dags för examensavslutning i kyrkan. Både min familj och P:s familj var närvarande i kyrkan och även söta Lina med familj.


Efter kyrkan fick vi känna på hur det är att vara tvåbarns förälder för ett par timmar, gick super bra:)


Nu ikväll har vi varit på restaurang med familjen samt P:s familj.Tack söta ni för att ni ville vara med och fira min dag:)

När vi kom hem från restaurangbesöket väntade denna vackra blombukett på mig. Blev så glad, det värmde i hela hjärtat:)Är så lycklig och glad över denna dag. Alla fina blommor och presenter som jag fått idag hade jag inte förväntat mig. Denna dagen kommer jag att leva länge på<3. Dessutom ska den firas en gång till med släkt och vänner senare i sommar tillsammans med P:s 25 årsdag
.
<3 Skickat från min IPhone <3