Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
31 augusti 2010

postheadericon Sista natten...

Nu är det äntligen dags för sista natten i denna skit lägenhet. Har fortfarande ingen som vill ha den. Undra om det verkligen är någon som kommer att ta den? Kan han inte bara inse att han bör renovera den? Jaha, någon gång kommer det säkert att vara någon som vill ha den.

I morgon så är det dags för den stora dagen, då går flyttlastet till grönbetes v :) ska bli så skönt o mysigt. Hoppas vi kommer att trivas super bra i denna lägenheten:)

Skolan började även idag. Mycket information att ta in, men det smälter nog in med tiden får vi hoppas. Dem ställer ett mycket högre krav på oss denna terminen, så hoppas det går bra ändå:)
30 augusti 2010

postheadericon God morgon!

Då var det en ny vecka och skolan börjar redan i morgon. Jag känner mig skitnervös, som en stor klump i magen. Men jag vet inte varför. Kanske för att skolan börjar, men vad har jag att vara nervös över?

igår blev inte dagen som jag hade planerat den, men den blev bra ändå:) Efter att jag packat upp resväskorna och pulat med det, så satte jag mig vi datorn för att beställa litteratur och fixa en massa med skolan. Det tog SUPER lång tid att hitta alla böckerna, så efter några timmars letande var jag färdig. Efter det körde jag och handlade lite tillsammans med Svärmor och Kevin. Sedan hem till mapa för att träffa Fiffi som var hemma över denna helgen. Efter det hade vi blivit bjudna på 3 rätters middag hemma hos Jocke, myclet god mat och trevligt sällskap. Kvällen slutade inte allt för tidigt...

Idag har jag fått världens förkylning, vilket inte alls är roligt. Men sådant man får ta:) Som ni förstår hann jag inte med någon packning alls igår, så idag MÅSTE det packas för fullt här hemma. Det är bara en dag kvar tills vi flyttar, för skolan börjar som sagt i morgon, och då hinner jag inte med så mycket, bara på kvällen!

Nahe, lite frukost på detta kanske?
29 augusti 2010

postheadericon Hemma!

Så nu är vi hemma efter en 10 dagar lång semester:) Allt har varit tipp topp, förutom att Patrik blev sjuk under två dagar, hade hög feber och förkylning. Men det är bättre med den nu.. Känner att förkylningen på gång hos mig nu, mindre kul:(

Under vår underbara resa har vi hunnit med allt som vi har velat, solat, badat, shoppat, kollat på fotboll, gått på Las Rambla (den kända gatan) kollat på "slottet" kommer inte på vad den heter just nu. Ätit en massa mat.. Jaa en hel del har vi hunnit med. Jag har även nattbadat, hehe. Det var ett minne för sig, var fruktansvärt feg, men efter ett tag så doppade jag mig, hehe! Varit ute på lite olika krogar har vi med hunnit med. Så det är nog allt lite kortfattat..

Nu är det en massa roliga saker som står på spel, för vi flyttar om 3 dagar, och om 2 dagar börjar skolan igen. Ussh får en klump i magen nu. Men det kommer säkert att gå bra:) Nej nu måste jag beställa all litteratur till höstterminen "blää" Kostar en MASSA pengar, men får det vara värt. Ingen som har dem böckerna som jag behöver, Suck!!

Hej och hå, nu måste jag sätta fart med allt!
17 augusti 2010

postheadericon om...

Jaa, om ca 24 timmar ligger vi nog vid poolen med en drink/öl i handen. Fy vad jag längtar nu.. Hoppas att ni bara kommer ha regn här hemma, hehe. Nej det var elakt. Men ni kommer förhoppningsvis inte ha lika varmt som oss:) Eftersom Patrik fick sin Iphone 4 igår, så kommer vi ha tillgång till internet. Så det kommer kanske upp någon bild eller så på facebook. om jag orkar och har tid så kommer det kanske upp något inlägg här:) Så håll utkik medans jag är iväg:)

Här sitter vi den 25 Augusti och kollar på Barcelona - Milan:)
16 augusti 2010

postheadericon Måndag 16 Augusti

Då jag egentligen hade skrivit ett väldigt långt inlägg, insåg att ni nog tycker det blir lite jobbigt att läsa allt, ska korta ner det och bara skriva det roliga..

Fredagen innehöll bara jobb, och sedan en slappekväll.
Lördagen: flytt, besök på Ikea, inhandlat tv/bok hylla. lampa och andra små saker.
Söndag; Bromölla möbelaffär för att beställa soffa, köpa köksbord och en hylla även hann med att packa ner en hel del i lägenheten:)
Måndag; Första dagen på semestern/sommarlovet. Ärenden i stan, packat både till resan och i lägenheten. ett besök hemma hos Lina då Rogers mamma "spådde" oss. Intressant men kanske inte jätte trevligt. Får se hur det slutar, hehe!!

I morgon kväll är det dags för oss att bege oss till BARCELONA!! Som jag har längtat. Denna resan kommer så lägligt. Jag lovar att jag ska bara njuta och slappna av. Släppa allt som bekymrar mig:)
12 augusti 2010

postheadericon Cupcakes:)

Jahapp nu är man framme på sin sista jobbedag. Sen har jag "sommarlov" vilket ska bli väldigt skönt, och innebär att vi åker till Barcelona om 5 dagar:)

I Tisdags så försökte jag mig på att baka något nytt, Cupcakes. Det var inte alls vårt och goda blev dem. Men nästa gång ska jag lägga ner lite mer tid på designerna, så dessa blev inte så fina. Men gud så goda:)



När jag kom hem i måndags efter att jag träffat min "schmulor" (gamla basgruppen från förra terminen), så hade Patrik en överraskning till mig...

Han hade blåst upp 22 balonger och köpt mig en tårta, och även trisslotter (som det tyvärr inte var någon vinst på). Såhär såg det ut:)


I går efter jobbet så åkte jag upp till den nya lägenheten och skulle skriva på ett papper på att han lämnar kvar tvättmaskiner och lite annat som vi har köpt av honom:) Tog även bilder så man kommer ihåg hur det ser ut, men tyvärr blev det inga bra bilder, OCH ni får spara er tills ni kommer och besöker oss när vi har flyttat in:) Efter det var det dags för visning igen, det var ett ungt par som studerar på Högskolan så man kan hoppas att dem vill ha den. Verkade som om dem kunde ta över den tidigt med, och det får vi verkligen hoppas på:)

Efter visningen var det dags för middag hemma hos mamma och pappa. Det var lika trevligt som vanligt. SUPER god mat och även tårta, och mina hemlagade Cupcakes:) Kvällen slutade sedan framför fotbollen. Synd att vi missade Zlatan när han gjorde mål, men vem kunde tänka sig att han skulle gör mål efter 3? minuten?.. jaja, Sverige vann i alla fall. Det är huvudsaken...

Förresten på tal om fotboll, så har jag nog inte berättat att vi ska kolla på Sverige - San Marino i September. Det var en på Patriks jobb som berättade att det tydligen var slutsålt till den matchen, så det ska bli jävlit skoj att kolla på. Det kommer bli många mål i den matchen för San Marino är dåliga, hehe!! Nej nog snackat om fotboll...

Idag har jag inte gjort mycket. Vi har haft väldigt lite att göra på jobbet idag, så då blir man väldigt seg, så idag är jag trött. Jobbade även till 5 idag, vilket är väldigt tråkigt. Men jag får tänka på att det är sista dagen i morgon på jobbet:) Vet inte när jag kommer jobba nästa gång. Men det blir väl i jul, kanske man kan hoppa in någon helg, men jag känner att jag vill ha dem att ta det lugnt på, men ekonomin skriker lite med, så vi får se hur det blir med den biten till hösten...

Nej om jag skulle ta och pussa på min älskade sambo som jag älskar väldigt mycket. 5 år av lycka, kärlek och Patrik!
10 augusti 2010

postheadericon Min födelsedag!

Hipp hipp hurra, för idag är det min födelsedag:) Det kommer bli en bra dag, det känner jag på mig. Inte nog med det, är ju SOL ut, som vi inte fått se så mycket på senaste tiden. Synd bara att jag inte har tid att sola idag. Nej för idag är det en MASSA ärenden som ska fixas, och då menar jag massor. Så hela dagen är uppbokad på saker som ska göra. Inte nog med det, så ska jag försöka att klämma in och packa med, men på något sätt ska allt detta hinnas med, för resten av veckan är i stort sätt fullbokad:)

Nej nu har jag inte tid att sitta här, utan som sagt ett fullspäckat schema idag:)

Ps: kommer nog inte att ha tid att blogga så mycket den närmsta tiden, resa & flytt!!
05 augusti 2010

postheadericon Andys + Shopping

Igår spenderade jag några timmar på Andys tillsammans med Zarah & Molly. Lite tråkigt att Molly är så feg, hon vågar inte göra så mycket. Men det hindrade inte varken mig eller Zarah till att göra saker, hehe:) Efter Andys blev det en runda på stan, fyndade en del rea saker, så det blev billigt för mig:)

Killen som bor i den lägenheten vi ska flytta in i, ringde igår så ikväll ska vi åka och kolla på den en gång till, det ska bli skönt. För vi är lite oroliga över att vissa saker inte ska få plats, men det får vi hoppas:) Sedan är det alltid bra att kolla en gång till, för man glömmer en del. Kommer knappt ihåg vad det är för tapeter i lägenheten.Så det känns bra att få komma och kolla en gång till. Ska även be att få kolla på källarutrymmet som vi aldrig gjorde förra gången. Hoppas att det är stort så vi får plats med alla sakerna som vi har i källaren nu.

Så idag ska jag åka och handla och fixa lite saker. Sen ska jag börja packa. Tänkte se om jag hinner med en hel del idag kanske. Skulle vara så himla skönt att ha det gjort sedan, så man kan slappna av några dagar inna vi åker sedan.

Igår beställde jag kläder på H&M, hoppas att de kommer att passa. Men det tror jag för jag provade det inne på H&M inne i stan, men dem hade inte fått in tröjorna i den färgen som jag ville ha. Idag gjorde jag ett tillval och la till en annan tröja, skönt att jag slapp frakten på den:) Så kan hoppas att de kommer i början av nästa vecka:) Sen har jag lovat mig själv att INTE handla en massa kläder, utan i stället spara pengarna och köpa fina saker till lägenheten, känns mycket roligare just nu:)

Nej nu ska jag äta upp frukosten (som inte är god), sen ska jag åka och handla!!

04 augusti 2010

postheadericon Om 2 veckor:)

Ja, om två veckor är det våran tur att åka iväg, det ska bli så himla skönt och mysigt. Ska bli skönt med lite värme igen, för det verkar som om sommaren har gett upp här hemma. Inget bra väder alls, och inte speciellt varmt kan jag påstå, kanske hösten som smugit sig på?

Igår var det dags för vår älskade tjejkväll. Det var så himla mysigt och god mat fick vi:) Det är så trevligt att vi kan få ihop det så alla kan träffas så:)

Idag är jag ledig. Från början hade jag tänkt åka till stranden idag, men vädret verkar inte så lovande, eller jo nu på morgonen. Men framåt middag verkade det som om det skulle bli sämre väder. Så jag, Zarah & Molly ska åka till Andys idag har vi bestämt. Det ska bli trevligt, ta en fika och lite så...

Är ledig i morgon med, har inget bestämt då så får se vad det blir. Måste nog börja packa, eftersom vi åker iväg snart.

Patrik har hittat biljetter till fotboll nu, så när vi är i Barcelona så blir det fotboll:):)
01 augusti 2010

postheadericon Helsingborg.



I fredags var det dags för Helsingborgsfestivalen. Kallt som bara den var det, så fick köpa mig en tjocktröja för att jag inte skulle frysa ihjäl... Patrik bestämde sig för att hoppa Bungy Jump
(Länk till filmen). Innan han bestämde sig för att hoppa, så hade jag sagt att om du ska hoppa så följer jag med upp och filmar det hela, och tyvärr så fick jag ju stå för detta, så det är jag som filmar, och jag är mer rädd än vad Patrik själv är, men roligt fast dock SVIN kalt var det... Annars var det en mysig kväll vi hade i Helsingborg:)

Igår fick jag inte vara hemma för Patrik hade en överraskning till mig som han skulle göra. Så jag åkte hem till Lena och ät frukost, stannade där ett tag. Sedan åkte vi iväg för att handla och fixa lite andra saker. Äntligen hittade jag sådana skor jag velat ha hela sommaren, så jag blev nöjd:) När jag sedan äntligen fick komma hem var jag tvungen att städa lite, efter städning, duschning och matlagning var det dags för att åka hem til Jocke, då han skulle ha en "avskedsfest" som han kallade det. Han åker till Turkiet idag, och är enormt flygrädd, så ska bli spännande och se hur detta ska gå, hehe! Kvällen slutade tidigt då hjärtat mitt är och jobbar idag..

Dagen idag började med ytterligare lite städning av det sista eftersom vi precis har haft en lägenhetsvisning, som jag tyckte verkade gå bra. Men samtidigt verkade dem inte jätte intresserade, så vi får se hur det hela slutar.Hoppas dem kan flytta in snabbt, hade varit så himla skönt och slippa alla dessa dubbelhyror som vi kommer att få annars.

Så dagen idag tänkte jag spendera tillsammans med alla flyttlådor, med andra ord tänkte jag börja packa rejält idag. Måste dock åka hem till min morbror och låna en hel del flyttlådor som behövs. Om jag hinner och orkar tänkte jag åka till mor och far en runda med. Dem har varit i Oslo i några dagar hos min bror, så inte träffat dem på över en vecka nu...

Idag är det bara 18 dagar kvar tills vi åker iväg, tiden bara rinner iväg. Jag har bara 8 dagar kvar att jobba "wohoo" så gött det är:)

                                                 Hela gänget, utom Jenny:(

                                                     Jag & Mitt hjärta:)

                                                Innan vi åker upp i "kranen"