Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
30 juni 2010

postheadericon Ledig

Idag är jag äntligen ledig. men sova länge kunde jag inte för det. Trotts att jag verkligen behöver det. är så trött, orkar inget. Men det är alldeles för varmt för att sova här hemma, så någon redig sömn får man inte. Men jag hoppas att jag kommer att överleva:)

Jahapp, inget vacker väder idag. vad är odsen för detta då? Att det inte är fint när jag för en gångs skull är ledig? Ussh blir så ledsen på detta. Det är alltid såhär.. Får se vad jag hittar på i stället. Åker nog in till stan och fixar present och lite så i stället. Skönt att ha det gjort till nästa helg! Funderar faktiskt på att gå in till stan och sedan gå hem. Behöver motion:)

Annars så är det TWILIGHT som gäller ikväll. Ska bli såå himla kul och mysigt att kolla på den. Hoppas att den är riktigt bra med, så man inte blir besviken...

Nej en dusch, eller frukost?? Tar nog duschen först så jag kan svalka av mig lite, behövs! I vardagsrummet har vi 27 grader nu, så det är säkert några grader varmare i sovrummet...
28 juni 2010

postheadericon Sol & Värme!

Idag började jag inte förens kl 9, vilket var hur skönt som helst! Kände mig pigg och utvilad, men så fort jag kom till jobbet så slog tröttheten in, och den har inte försvunnit på hela dagen, så nu är jag så trött.. efter jobbet har det varit fullt upp med handlande och städning. Jag har diskat och mitt hjärta damsugit & torkat golvet. Så nu är det rent och fräscht här hemma:)

Ussh idag är det ännu varmare här hemma, och det verkar som om värmen inte kommer att försvinna på i alla fall 10 dagar. Kollar man på aftonbladets väder så har dem för 10 dygn framöver, och där är det bara en stor SOL på alla dagarna! Så jag hoppas att solen stannar tills helgen den 10-11. För då ska vi på bröllop, och det är skönt om det kan vara varmt in på natten med. För vi ska sitta ute hela kvällen/natten!


Idag hämtade jag ÄNTLIGEN mina skor till jobbet. Så jag hoppas jag slipper att ha så ont i fötterna hädanefter. Kommer kanske få lite sko skav. Men det är sådant man får leva med, hehe!

Några bilder från midsommar! 

27 juni 2010

postheadericon Misommar...

Jag har haft fullt upp dem sista dagarna, därav dålig uppdatering. I torsdags var jag ledig och helt överlycklig för att det är sol, så jag och Lina begav oss ner till stranden. Hur skönt som helst. Efter stranden blev det en runda till stan med mamma, Hittade både skor & kofta som passade med klänningen till bröllopet. Så nu är allt sådant fixat, känns skönt. Det enda som fattas är smyckena. Men det tar vi en annan dag. Kvällen slutade hemma hos mina föräldrar tillsammans med en superb måltid:). Förresten, stannade till hemma hos Jocke, där Patrik stannade kvar ett PAR timmar efter mig.

Fredag = Midsommarafton! Morgonen började inte allt för tidigt. Men vi hann med allt som skulle göras, och blev BARA ½ timme försenade till festen, hehe! Jag visste inte att vi skulle vara där så tidigt, så hade inte planerat för det. Därav den sena halvtimmen. Eftermiddagen/kvällen var trevligt. Med bra sällskap. Tyvärr slutade kvällen tidigt för min del, även utan alkohol. Då jag inte hade någon lust att dricka.
Patrik stannade kvar även där ett par timmar till efter mig...

Lördagen började tidigt för min del, eftersom jag började jobba kl 07:00 i Åhus. Så hela dagen befann jag mig på jobbet, 7-17:00. När jag kom hem hade vi fin besök av Alex & Suzi. Hade en trevlig kväll ute på balkongen. När klockan började närma sig småtimmarna begav sig dem iväg för en annan fest? Så lilla Anna kunde gå och sova...

Söndag= idag började dagen lika tidigt som igår, vill säga kl 06:00. Har jobbat även idag. efter jobbet åkte jag hem till Malen en runda där det var kalas. Men eftersom alla gick när jag kom, blev inte vi heller långvariga. Så nu sitter jag hör och orkar inte resa mig. Det har tyvärr inte varit så många timmar jag fått sova dessa dygn. Då jag ligger vaken när mitt hjärta inte är hemma. Är så orolig för honom... Så ikväll ska jag sova tidigt.

En annan sak som även gör att jag inte kan sova är att det är så fruktansvärt varmt här hemma, och tyvärr är detta bara början. Jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli svalare. Ingen som har ett bra förslag? Så om jag tolkar vädergudarna rätt så kommer det att bli en plågsam sommar, om det kommer bli så varmt som alla spågubbar/tanter säger.

Nej nu går snart ögonen i kors. Tyvärr är det en jobbe dag i morgon med plus tisdag. På onsdag är jag ledig, och tror ni inte att det ska bli dåligt väder då? Så arg blir jag!!!
24 juni 2010

postheadericon Torsdag = Sooool!

Idag är jag super glad för det är sol och jag är LEDIG. Det är inte ofta det inträffar att jag får ha sol på mina lediga dagar. Så idag ska jag till stranden tillsammans med sötaste Lina. Efter stranden blir det en snabb runda till stan, för att proa ett par skor som jag beställt. Efter det hem och duscha för att sedan äta middag hemma hos mina föräldrar. Ikväll blir det grillat, Mummms!

Tyvärr kommer jag inte att kunna njuta lika bra av denna dagen som jag hade velat, för jag är fortfarande bomb förkyld, så snoret bara rinner. Men jag SKA till stranden ändå. Skiter i att jag är förkyld. För nu är det sommar och då ska man vara ute mycket:)

I morgon är det midsommarafton, gud vad tiden bara springer iväg! Ska firas lita grann, men eftersom jag ska jobba sedan hela helgen så blir det ingen lång kväll för mig. Vilket är ganska så skönt när man är förkyld!

Nej lite frukost på detta och sedan köra hem till Lina!
22 juni 2010

postheadericon Förkyld igen...

Ja nu var det våran tur att vara förkylda igen. Jag började känna av det redan i gårkväll, & inatt kunde jag knappt sova. Typiskt jag som börjat jobba idag. Det slår aldrig fel. Annars har det gått bra på jobbet. Det enda jobbiga är att jag fortfarande inte fått mina jobbe skor, som jag har beställt. Får så ont i fötterna av dessa tofflorna som jag har nu. Hoppas dem kommer i veckan. Just nu sitter jag i soffan o skriver med Patriks Ipod:)gillar den grymt mycket.

Nej lite mat på detta kanske inte skulle vara så fel.
21 juni 2010

postheadericon Sista lediga dagen,,,

Idag är det min sista lediga dag på min lilla mini "semester". Vill verkligen inte börja jobba i morgon då det verkar som om det ska bli fint väder resten av veckan. Men det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att det blir fint väder även dem få dagarna som jag kommer att vara ledig.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska träffa Lina en runda, sedan i eftermiddag/kväll är det tvätt på schemat. Just nu är det sol ut, men det börja titta fram en del moln. Så blir nog ingen solning idag tyvärr. Jag som hade sett fram emot det.

Igår hände det inte speciellt myvket. Plockade undan här hemma,städade under vasken och sedan bakade jag både kladdkakemuffins och kärleksmums, gott blev det. Så nu är frysen full av kakor:)
20 juni 2010

postheadericon Sölvesborg..

I fredags efter att Patrik slutat jobba så åkte vi in till stan för att köpa en kostym till mitt hjärta. Allt blev bra, slips och skjorta blev det också. Så nu är hans kläder färdiga, känns skönt:) Efter den turen körde vi direkt till Sölvesborg för att grilla och umgås lite grann (Blev även nattdopp för vissa, men inte för mig...). Natten slutade sent och det blev inte många timmars sömn. Igår stannade vi kvar några timmar för att sola, men det blåste så hemskt mycket så vi åkte hem  vid 2 tiden. Körde inom min kusin för att kolla på en sak. Sedan var det raka vägen hem.

Väl hemma skulle/ville jag gå bort på Näsby badet, men vädret ville inte det samma. Gjorde inte alls mycket hemma sedan. Var så himla trött..

Idag ska jag ta tag i dem sista sakerna och fixa i köket. Eftersom dem bytt rör under vasken i köket, så är det ganska så skitigt där, så ska ta tag och städa där. Sedan plocka upp saker från igår. Har fortfarande inte gjort det. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Något fint väder ser det inte ut till att bli idag.. Typiskt att det ska bli fint väder i veckan, bara för jag börjar jobba...
18 juni 2010

postheadericon Fredag!

Idag är det inte lika fint väder som det varit dem senaste två dagarna. Men det verkar som om det kommer bli sol i eftermiddag, jag verkligen hoppas på det.

Igår var jag, Zarah och Molly på Näsbybadet, solen tog som fan och brände mig lite på bröstet och axlarna. Men det var tur att jag hade smört in mig innan, annars hade det blivit ännu värre. Så idag är man brun och fin i ansiktet, precis som det ska vara på sommaren:)

På kvällen skulle jag ha följt med på cirkus, men jag orkade/ville inte det. Så jag och hjärtat tog oss en cykeltur som slutade hemma hos Jocke, där vi kollade på en match.

Idag har jag fått sova ut, sov väldigt länge så nu är man pigg och full med energi:) Väntar på att mitt hjärta ska komma hem från jobbet så vi kan åka in till stan och sedan köra vidare till Sölvesbrg där vi ska spendera kvällen/natten, ska bli trevligt:)

Men gud vad jag hatar att man ska ha sådan ångest över vad man ska ha på sig. Eftersom jag inte redigt litar på vädret, så ska man ha klänning eller byxor? Har packat ner lite av varje, så hoppas att det blir fint väder nu bara, kanske bli stranden i Sölvesborg med:)

Nej nu kommer han hem när som, så måste sluta och packa ner det sista som ska med (öl/cider och maten)
17 juni 2010

postheadericon God morgon!

Ja God Morgon! Idag var jkag nästan uppe med tuppen kändes det som. rörmokaren plingade på vid 8 tiden, för att byta rören ute i köket. Skönt att dem äntligen kom i allfall:)

Så idag blir det väl stranden igen får jag hoppas. Fast denna dagen skulle vi nog ta Ekenabben, som jag fattade det rätt. SKulle tydligen vara mysigare att vara där. För hoppas att Zarah har rätt om det:) Annars var det snack om Cirkus ikväll i Viby, kanske skulle vara något?!
16 juni 2010

postheadericon sol:)

Idag har det varit ett underbart väder. Jag och tjejerna har varit på stranden för första gången detta året:) Det var inte jätte varmt men behagligt att ligga och sola. Det blev även en glass innan vi begav oss hem till Viby. Där jag stannade kvar för att tragga ännu mer:) Inom Maxi och ha några små saker, sen nu sitter jag här och slappat. Är hungrig så ska strax värma mat från igår.. Ta en välbehaglig dusch och sedan ta en låååång promenad, men egentligen orkar jag inte. Men jag MÅSTE!! Blir stranden i morgon med får jag hoppas:)

Nej lite mat för magen skriker nu...
15 juni 2010

postheadericon Fick min värsta chock...

igår fick jag min värsta chock. Loggade in på Fc (FirstClass) för att kolla om det kommit något mail från skolan. Fick då min värsta chock att jag hade ett mail från en lärare. Nervöst öppnade jag mailet och läste att jag skulle KOMPLETTERA pedagogisk dokumentation. Blev då helt förvirrad och började ringa runt till mina basgrupps kompisar, för att höra om dem fått samma mail. Men NEJ det hade dem inte. Jag mailade då till min lärare och frågade varför det var JAG som skulle komplettera. Fick då till svar att mitt namn inte stod med på papprena. Fick då ringa runt igen för att höra om vilka som hade arbetena. Fick tag i Anna som kollade på dem, och allas namn stod med. Bara det att vi inte hade skrivit efternamn, men det var två Anna som stod med. Mailade då tillbaka till läraren igen och skrev att vi är två Ann:or i gruppen och att bådas namn stod med. Fick då till svar att dem tolkat det som vi skrivit Anna två gånger av misstag och att vi ska vara tydligare till nästa gång. SÅ jag SLAPP göra kompletteringen, vilket är helt UNDERBART!!

Nu kollar vi på fotbollen, och det blev precis mål till Brasilien. Trodde att dem skulle ha typ 3-0 vid denna tiden, men Nord Korea har ett bra försvars spel idag (ojj vad hon är insatt tänker ni säkert) ja, det beror på att vi tippar pengar på varje match och att jag kollar på alla matcher med, så man blir väldigt insatt i matcherna då. Kanske blir så att jag kommer kolla på nästan alla matcherna. Patrik är väldigt intresserad detta året, så då kollar jag med:)

postheadericon Storstädning

idag är det storstädning som står på schemat. Det ska bli så himla skönt att göra en redig storstädning. Nu ska jag bara äta upp min goda frukost med äggröra & Bacon. Sen är det full fart hela dagen...
14 juni 2010

postheadericon Förskolan,,,

Idag har jag jobbat på förskolan. Jag hade hand om öppningen, då nu är jag väldigt trött. Det gick bra att jobba idag och tiden gick väldigt fort. Det var roligt att det bara var vikarier, för man kunde göra lite som man själv ville, eller jaa. Man kunde skapa egna "rutiner" slippa bli granskad hela tiden.

I morgon ska jag ha sovmorgon. Eftersom det inte verkar bli så himla bra väder i morgon (regn) så tänkte storstäda hela lägenheten, för det behövs verkligen. Sen dem andra dagarna ons -torsdag vekar det som att solen kan titta fram, vilket vi verkligen ser fram emot:) Då blir det nog playan!!!

Snart är det fotboll. Har kollat på alla matcher utom den som sändes vid 14 idag. Så bäst att inte missa denna matchen...
13 juni 2010

postheadericon God morgon!

God morgon kära söndag! idag blir inte dagen alls som jag hade planerat. Jag hade tänkt sola mest hela dagen, men vart har solen tagit vägen? Tycker det börjar bli lite tråkigt utan någon sol. Men jag hoppas att det blir sol nu i veckan för då är jag ledig och har tid att sola:) Hade varit Nice:)

Så vad ska jag hitta på idag då? Tänkte nog försöka på mig att diska i alla fall. Avskyr när det är en massa diska, får testa och se om det går att diska. Annars får jag nog ta en runda med damsugaren, eller damm trasan kanske skulle funka med:) Vid 3-4 tiden blir det middag hemma hos Lena. Senare ikväll blir det fotboll.

Det är väldigt skönt att slippa tänka på skolan nu. Men det är hela tiden något som saknas. är rädd att man glömt något. Kan vara skolan som sitter kvar, hehe.. Men vet om att det inte är något mer nu:)

Förresten fick reda på att det är en till i klassen som väntar barn nu, men hon skulle inte ha förens i slutet av december/januari. Så snacka om att det är babyboom just nu. Märker verkligen av det.. Jaja, som sagt min tur kommer väl förhoppningsvis om några år...

12 juni 2010

postheadericon Vattenläcka...

I fredags var det dags för jobb ännu en dag, men bara mellan 8-11. Men tiden gick väldigt sakta och jag hann med en himla massa tycker jag under den tiden. Skönt! Efter jobbet åkte jag in till stan för att äta lunchbuffé med Patrik & Lena. Tyvärr valde vi en väldigt dålig dag (vilket vi inte hade tänkt på) för det var mycket folk över allt. Men vi fick plats på ett bord, och man kändes sig väldigt stressad, för det var många som väntade. Men så är det en dag som den i fredags, att man inte tänkte efter lite!

Efter det åkte jag, pappa & mamma för att kolla på skor till mig som jag ska ha på jobbet. Tyvärr måste jag betala det själv, inget kommunen står för MYCKET dåligt! Hittade tyvärr inga i min stl, men fick beställa. Så kommer nu i veckan, hoppas att dem passar och att dem inte är allt för dyra. När jag kom hem var det dags för att göra sig i ordning, för det var en examensfest som väntade senare på kvällen. Hade väldigt roligt där och kvällen/morgonen slutade väldigt sent...


Idag sov jag väldigt länge, behövde verkligen det. Annars har vi varit och handlat och nu skulle jag ställa mig för att diska, då jag upptäckte att det ena röret hade gått i sönder, så allt vatten rann ner på golvet, FÖRBANNAD blev jag, ringde vaktmästaren, och inget kunde han göra. För rörmockarna skulle inte komma förens på ONSDAG, så jag får snällt vänta me datt diska, OCH laga mat tills på onsdag. För jag använder ju vatten när jag lagat mat. Vad är det för någon service på detta stället?! För man verkligen lov att göra så? jag kan tillägga att jag sagt till innan om att rörer har läckt, så har haft en spann under vasken, men nu rinner ALLT vatten ner, innan droppade det bara. Vaktmästaren sa då att dem skulle fixa det, men som ni märker har dem ännu inte gjort det. Är så jävla förbannad nu. Hur grevligt är det att ha en massa disk i ett par dagar till????? Nej nu ska jag hitta på något annat, så jag kan sluta tänka på disken...

Ikväll blir det bara film och fotboll...
10 juni 2010

postheadericon Igen lust..

Nej idag har jag verkligen ingen lust att jobba. Är fruktansvärt trött och vill bara sova igen. Men det är bara två dagar kvar, sen är jag ledig i två dagar. Gud vad jag bara ska vila mig då. Ska bli så himla skönt:) Börjar inte jobba fören kl 12 idag, så som tur va fick jag lite sovmorgon idag, men är lika trött för det...

Igår var det nog det bästa avsnittet av Greys Anatomy någonsin. Fy fasiken vad spännande, under hur det kommer att sluta nu? Kommer Mc Dreamy att överleva?! Jag var bara tvungen att kolla på nästa avsnitt med, så jag vet:) Sjukt spännande...

Efter jobbet idag blir det bio som jag skrev igår.. Så en lång dag framför mig.. Vill inte jobba ända till 5 idag, det är så tråkigt den sista timmen, för då är man själv och oftast har man inte så mycket att göra då, utan man måste stanna kvar ifall någon ringer... Drygt!!

Nej lite frukost på detta och lite diskning, sen är jag redo för jobbet:) 
09 juni 2010

postheadericon Onsdag,,,

Idag har jag jobbat på min älskade förskola.. Allt gick väldigt bra och det kändes väldigt roligt för alla barnen blev så glada när jag kom:)

Eftersom jga får hoppa in och jobba i morgon med, så var jag tvungen att fixa en del saker nu efter jobbet. Så tyvärr blev det en del långa köer inne i stan, väldigt tråkigt! Men nu är jag hemma och i morgon börjar jag inte förens kl 12, ska bli så skönt med sovmorgon, riktigt längtar! Jobbigt när man sett fram emot dt i flera dagar, men hela tiden kommit något emellan!

I Morgon efter jobbet så blir det bio. A-team tror jag den hette. Hoppas att den är bra:)
08 juni 2010

postheadericon Såå chockad!!

Jag läste precis på Facebook (väldigt bra att den sidan finns ibland, man får reda på bra saker där) att min gamla klasskompis har fått en DOTTER!! Det var nog en av dem sista personerna i klassen som jag trodde skulle ha barn. Jag är så stum nu så jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Men mest av allt är jag nog stum för jag är så FRUKTANSVÄRT avundsjuk! Jag vill också ha barn. MEN jag VET att det inte passar sig i vårat liv just nu, jag håller på med min utbildning, och samtidigt känner jag mig nog inte redo. Men jag VILL ändå!! Man blir ännu mer sigen när folk runt omkring en skaffar barn hit och dit (inget illa menat mot er, men ni förstår mig)!!!

nej ville bara avreagera mig lite grann... annars har jag jobbat i Åhus idag, i morgon blir det mitt älskade sommarlust och min älsklingar som jag hade på praktiken, jag riktigt längtar!!!

Jag vill bara påpeka att det är helt UNDERBART att ha sommarlov, jag känner mig som en fri människa!
07 juni 2010

postheadericon Examination..

I lördags var det äntligen dags för maskeradfesten, som vi hade fixat och tricksat med den. Bra blev allt:) Hade en trevlig kväll också. Tyvärr lite för många myggbett, men inget värdinnan och värden kunde ändra på.

Igår var det dags för kalas för älskade Lina och Roger. Hade en mysig stund, fick även gosa lite med lilla Viggo, så mysigt! Sen på kvällen var det bara att förbereda för dagens examination, vilket jag är JÄTTE nervös över. Men det kommer nog gå bra ändå.. Idag är det sista examinationen och sedan har jag SOMMARLOV.. Jag kan inte tänka mig att jag redan har gått ett helt år på högskolan, tiden bara rinner iväg. Det säger bara schwissh sen tar jag examen:)

Såhär snygga var vi på maskeraden:)

05 juni 2010

postheadericon Fullt upp...

Ja, den veckan har jag fullt upp varje dag. Men det är roligt när det händer saker... Kan börja med att i tisdags ringde dem från jobbet och behövde hjälp, så fick hoppa in o jobba i onsdags, skönt med lite extra pengar! Efter jobbet så åkte vi hem till mamma för att kolla på saker till maskeraden.. Efter det var det en snabb kvällsmat och sedan var det dags för Greys Anatomy..


I torsdag var det examination i skolan, vet inte riktigt hur det gick, för fick ingen respons på arbetet. bara att hon skulle tänka över det.. Hmm jaa låter skumt, men vi får se. efter det var det en runda till stan för att träffa Lina, Zarah, Molly, Sara och Viggo.. Det var mysigt, synd bara att tiden gick så fort. Efter stan hem en runda och varva ner lite, för att sedan åka in till stan igen då det var dags för Tivoliparken tillsammans med alla andra kändes det som, hehe.. efter det åkte jag hem till Tonny, där mitt hjärta var.. Blev en sen kväll!

Fredag då jobbade jag också, efter jobbet åkte jag med till Sölvesborg, Patrik skulle fixa en sak till maskeraden, men blev inte som vi ville "tråkigt"! Efter det var det dags för bio, Kommisarie Späck.. Tyckte inte den var så himla br.. den var rolig på många ställen, men tyckte den var mest löjlig.. men men.. Nu har jag sett den i alla fall.


Så idag då ska jag SOLA hemma hos päronen, dem är dock inte hemma, men det går lika bra ändå. Ska hinna opponera på arbetet som ska redovisas på måndag. Ska fixa med kläderna till ikväll då det äntligen är dags för maskeradfesten, tycker det ska bli så himla roligt. riktigt längtar! Sen är det en massa andra små saker som behövs fixas här hemma... Så även denna dagen är räddad!!

Nej lte frukost på detta kanske, är hungrig nu...
01 juni 2010

postheadericon 1 juni!

Ja,idag är det SOMMAR!! Men enligt vädret är det höst, hur gick detta till??

Idag tycker jag det är bra att det är dåligt väder, för då får man ingen ångest för att man sitter inne och pluggar. Idag ska jag skriva mitt sista arbete för denna terminen, GUD vad skönt det ska bli:) Eftersom jag bestämde mig för att skriva färdigt arbetet igår, så blev det ingen träning, så får ta det idag i stället.. Ska även diska och plocka undan här hemma, Ser ut som en svinstia ju.. Ussh gillar inte alls det...

Var inne och kollade på vädret idag, på torsdag och sedan hela helgen visar dem en stor fet sol och 20-25 grader, så hoppas inte det ändras nu. För då ska jag SOLA så det står härliga till, jag ska bli brun nu! Hoppas det blir fint väder i nästa vecka med, för då är jag ledig och har allt id i världen att sola!

Efter att sovit en natt med mina fina lockar så såg dem fortfarande hyfsat fina ut:)