Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
31 augusti 2009

postheadericon Nervöst.

Nu börjar nervositeten att ta över. Känns som en stor klump man har i magen, men den kommer att släppa i morgon, när allt är över. Hoppas bara att allt kommer gå bra. Tur att jag och Lina gick en runda på högskolan i fredags, så nu vet jag vilken byggnad jag ska gå i:)

Idag blir det en runda på stan med mamma,det ska bli mysigt. Jätte längesedan vi gick på stan tillsammans:)

Filmen i lördags, tyckte jag inte alls var bra, jag vet inte var kan ske inte på humör för att kolla på en sådan film, eller nått. Men tyckte inte den var bra. Igår var vi och bowlade och åt pannkaksbuffé, som vi fick av Patriks mormor i julklapp (Bättre sent än aldrig)! Tyvärr gick bowlingen inget vidare, men det var trevlig ändå.
29 augusti 2009

postheadericon Vad ska man..


Städningen och tvättningen gick väldigt bra, men är väldigt upp stökat här hemma redan... Igår kväll var jag, Lina och Zarah inne i stan och tog en fika, mysigt, Tyvärr åkte dem hem lite tidigt enligt mig, men mötte upp Hjärtat mitt och Fredde, spelade en runda biljard sen åkte vi hem... Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, bara att vi ska på bio ikväll.. Vi ska se den Hitler filmen..
28 augusti 2009

postheadericon Grådaskig fredag..

Ja det kan man säga om vädret idag.. Tyvärr kommer den inte bli bättre för idag ska man tvätta och städa, fast skönt att det inte är jätte fint väder då, för annars går man miste om det... Ikväll blir det kanske utgång, vi får se..

Igår gick jag på stan mest hela dagen, följde sedan med till badhuset där jag simmade 30 längder, kände mig väldigt duktig:)
27 augusti 2009

postheadericon Räkningar

SÅ, nu var räkningarna betalda, och det blev pengar över denna månaden också:) Men det mesta kommer att gå på resan, skulle jag tro. man har ju räknat med att det ska bli en del shopping:) Snart ska jag in och duscha, jag har sovit oroligt och svettats väldigt mycket inatt. Börjar bli rejält nervös inför skolan nu, hur ska jag klara av detta, kommer fan att då innan.. Men man är nyfiken också... Ska senare iväg och ta en lunch med min man, för att sedan träffa flickorna som ska ta en fika ihop idag:) En mycket mysig dag...
25 augusti 2009

postheadericon Los Angeles!

Igår stack vi in till Ticket för att dem skulle hjälpa oss att beställa en biljetter till Los Angeles, så nu är det bestämt att den 21-22 september kommer vi att befinna oss där. Ska bo på ett hotell som ligger mitt i HOLLYWOOD!!!! OCh det ingåick frukost, vilket det typ aldrig gör i USA i vanliga fall:) Helt underbart kommer detta att bli. IDag är det tre ve3ckor kvar tills vi åker:) Längtar som bara den!

Idag är det även en vecka kvar tills skolan börjar, man börjar bli lite smått nervös... Men jag vet att det kommer bli bra, eller jag hoppas att det kommer bli bra!

Idag blir det stranden med Lina, skulle jag tro. Men innan dess ska jag putsa fönsterna hade jag tänkt mig. Lika bra att passa på med sådana saker nu INNAN skolan börjar, så man slipper det sen.
23 augusti 2009

postheadericon Snabb helg

Helgen har gått hur snabbt som helst. Men man har hunnit med mycket. I fredags var vi hemma hos Sara & Fredrik, åt god middag! Köpte lite litteraturböcker av henne med:) Igår lördag, så var vi i Tyskland, på Border Shop. Inhandlade en del, så nu ska väl det räcka i allafall en vecka, hehe! Nej men, ett väldigt bra tag framöver:) Utgång på kvällen..

Idag har vi varit på kalas, innan dess slappade vi bara:) I morgon är jag ledig, och då ska jag nog börja städa en del här hemma, passa på nu medans jag är ledig i några dagar till:)
21 augusti 2009

postheadericon Slapp dag..

Idag blir det en lugn dag, precis som dem andra. Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag hem till mamma och äta frukost och byta bil där. Ska sedan ut på El-Giganten för att köpa färg till skrivaren, för att jag ska kunna skriva ut bilder, till kollaget jag ska göra till Eliese som fyller år på söndag*:) Sen vid 3 ska vi åka till Bj'rnu och äta middag där, Patrik ska övningsköra med Fredrik med, och jag ska kolla igenom en del litteratur som Sara har hemma, som jag ska köpa av henne:)

Ikväll blir det lugnt, eftersom vi ska åka till Tyskland i morgon. SÅ vi får lägga oss tidigt, för att vi ska orka med:)

Nej nu ska jag hoppas in i duschen. Ha en bra dag alla!
20 augusti 2009

postheadericon Stranden

Igår låg jag och Lina en stund på stranden, mysigt. Vi åt lunch på Strandbaren och sedan åkte vi ner till hamnen och åt glass på glassbåten:) På kvällen var jag ute och SPRANG en runda, för första gången på typ 2 år, känner mig duktig. När jag kom hem var Patrik, Fredde och Jocke nere på Oasen, spelade biljard och lite så, så stannade till där nere med dem.

Idag blir det stranden själv fram till halv 2 sen måste jag köra in till stan... Men det räcker med några timmars solning, man bränner ju sig så lätt annars..

Ikväll kommer Lena på middag, och sen ska vi kolla på film, som på den gamla goda tiden:)
19 augusti 2009

postheadericon Ledig!

I måndags kväll slutade det med att vi åkte på bilbingo, tyvärr vann vi inget, men det var trevligt ändå. Igår så gjorde jag inte mycket, storstädade min bil hemma hos mappa, sen handlade jag med. Diskade och plockade undan en del här hemma.. Idag blir det nog stranden med älskade Lina? Ikväll vet jag inte vad som händer, ta det lugnt bara.. MÅste göra ett kolage till Eliese som hon vill ha när hon fyller år, och vi ska dit på kalas på Söndag, så måste snabba mig:)

Igår var vi väldigt duktigt, då skickade vi iväg datorn, som varit sönder väldigt länge, hoppas bara att vi får en ny istället:)

Lite bilder från i Lördags...




16 augusti 2009

postheadericon Malmö

Helgen har varit hur bra som helst... I fredags så skulle vi in till Björn Rosenström på Banken, men när vi väl kom in till stan så bangade vi det, vilket vi tyckte var väldigt bra. Var hemma rätt tidigt, då alla andra utställen stängde kl 01:00..:( Igår så åkte vi ner till Malmö på Malmöfestivalen, FY FAN VAD FOLK... Inhandlade lite på Gina Tricot med (får passa på när man har den i närheten), hade en supertrevlig kväll, tyvärr blev det ett sämre slut på den, då det blev bråk och skit på tåget, så vi var ner än 30 minuter försenade, vilket relaterade till att vi fik ta en taxi hem, för sista bussen hade vi missat...

Nu är i nyss hemkomna från Lena som bjöd oss på mat, skit gott var det:)

Igår så skulle Jenny prova att ta ett gosedjur med en griptång, så såg jag att det stod en skylt där det stod att man var tvungen att vara 18 år, varför måste man vara 18 för att göra det? Det tyckte jag var lite underligt..

I morgon är det min sista jobbedag "wihooo" sen har jag semester i 2 HELA veckor... Har inget planerat dem dagarna, så ska verkligen ta dagen som den kommer, ska försöka sola en hel del, så man får upp en fin bränna innan man åker iväg:)
11 augusti 2009

postheadericon Städa..

Igår så blev nästan inget som planerat, det kom ingen sol, så jag och Lina åkte in till stan en runda, men vi hade mysigt där med. Hon bjöd på fika, mycket gott:) Åkte sedan vidare till mamma för att få ett litet paket, pennor och block till skolan;)( har redan fått mina presenter av mamma, en STOR rosa resväska, och sedan en ny hårfön, fick det på kalaset förra veckan) På kvällen skulle jag och Älskling ut och äta, men vi var så mätta, så vi hoppade över det, och hjärtat överraskade mig med att gå på bio:) Vi såg "Sommaren med Göran", rekommenderar varmt och se den, skit roligt:) Sedan beställde vi mat med oss hem, och låg och myste bara! Fick även besök av min bror och hans flickvän, dem skulle ge mig och Hjärtat lite paket:)

Idag ska jag bara tvätta och städa lägenheten, ska tydligen komma målare och måla fönsterna med idag, om dem kommer vill jag inte vara hemma, pinsamt ju...
10 augusti 2009

postheadericon 10 Augusti!

Idag är det min födelsedag, men jag vet inte redigt vad jag ska hitta på. Hoppas bar att solen kan komma fram snart så vi kan åka till Åhus och sola:)

I helgen har man jobbat, kollat på bio, varit hemma hos Lina och slappat:) I fredags låg vi på stranden hela dagen, gött som bara den! Hoppas bara att det ska vara så fint väder i Augusti som dem påstår, för jag är ju ledig i två veckor innan skolan börjar:)
06 augusti 2009

postheadericon 2 år..

Idagär det 2 år sedan jag tog mitt körkort, vilket innbär att prövotiden har gått ut...:)
05 augusti 2009

postheadericon Onsdag,,

Idag orkade jag ta mig till jobbet, fast att det var kämpigt. Är nu ledig i två dagar, för att sedan jobba helgen.. I morgon vet jag inte vad som händer, bara att jag ska klippa och permanenta mig:) Är det fint väder så SKA jag sola, någon som vill följa med, hör av er!!! Annars ikväll ska jag bara dega, det är mitt hjärtats tur att vara sjuk nu..

Igår när jag var hemma, fick jag en massa saker gjorde, det kändes jätte skönt, städade och ringde en massa samtal, om hur vi ska göra för att skicka iväg datorn, som pajat... Så hoppas den kommer iväg nu bara..
03 augusti 2009

postheadericon Kan..

Jag inte bara få bli frisk nu, vill inte vara sjuk, det är så jobbigt... Ska vara hemma från jobbet i morgon med har fått feber nu ikväll IGEN.. Hoppas den går över tills i morgon.

postheadericon Kalas!

Igår hade vi kalas, ett lyckat kalas. Förutom att jag skulle gå och bli sjuk, började bli förkyld, ont i halsen och senare inatt fick jag hög feber, så idag är jag hemma från jobbet, troligtvis hemma i morgon med. Typisk, nu när man snart ska ha semester, kunde man inte vara sjuk då i stället, och slippa få karensdagar? Men men, idag ska det bara slappas!
01 augusti 2009

postheadericon Bakken

Igår var vi på Bakken tillsammans med Patrik släkt, hade en SUPER trevlig dag, allt flöt på bra, inget regn hade vi heller, så underbart. Tyvärr blev det inte direkt några bilder, hade fullt upp med annat. Idag har jag fixat med maten och lagt ihop tårtorna, tills i morgon. Nu ska jag snart in i duschen, för ikväll ät det FEST! I morgon är det kalas:)