Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
29 april 2009

postheadericon Förlängt...

Skickade ett mail till min lärare igår och frågade om jag kunde få lite mer tid på mig att göra uppgiften, Och det gick bra, vilket känns väldigt skönt:) Så nu har jag tills på söndag kväll:=) Sen fick jag reda på att hon som jag går och vikarierar för, kommer nog inte komma tillbacks på hela sommaren, så det innebär att dem vill att jag ska gå på hennes schema (hade fått ett annat schema innan) , så jag kommer jobba själv tillsammans med en anna vikarie. Det känns lite skrämmande, men det kommer nog gå bra, bara inget allvarligt händer... Ussh! Byter jag schema, så kommer jag kanske vara ledig lite fler dagar vilket är skönt, för blir det fint väder, så kan man utnyttja det:)!

Annars så är det valborg i morgon, då ska vi grilla hemma hos Jenny & Tonny, kommer tyligen inte fler, men det blir trevligt med bara oss också:) Vi ska grilla och mysa lite... Vad ska alla ni andra hitta på då?

Valborg 2008!

27 april 2009

postheadericon FAN!

Sitter här med min engelska, och jag kommer inget vart, Jag vet inte alls vad jag ska skriva, allt står bara stilla, känner hur paniken sakta börjar växa inom mig. Vill inte göra detta, men jag vet att jag måste det. FAN jag vill inte! Alex är här hemma nu, så Patrik kan inte hjälpa mig, vad ska jag göra?? Snälla hjälp mig NÅGON!
26 april 2009

postheadericon Helgen!

Nu har ännu en helg runnit förbi lika fort som alltid. Fast denna helgen har gått extremt fort, jobbar man så säger det bara "swich" så är det söndag kväll. I fredags var jag inne i stan med Zarah, va satt i TIvoliparken och drack cider och snackade. Hade verkligen en trevlig eftermiddag/kväll.
Efter jobbet igår så körde jag efter mycket om och men till Bjärnum, till patrik syster. Dem var där hela högen och grillade. Från börjar skulle jag inte komma, men vi stannade ett bra tag så det var lönt för mig att komma:=)
IDag så har jag inte gjort mycket, lagat mat, och haft storfrämmat, Alex kom på besök, Visste inte ens att han var nere i kristianstad, så det var trevligt det:)

nej nu måste jag verkligen plugga Engelska, har en Essä som ska lämnas in på fredag, som jag inte ens har börjat på...
24 april 2009

postheadericon God morgon!

Idag var man nästan uppe med tuppen! Vaknade med ett väldans ryck. och sen var man pigg. Så nu har man duschat och så, ska snart äta frukost, för sen måste jag köra en massa ärenden. Ska slänga en massa kartonger, kör hem till mamma och hämta en del saker och sedan ut på El Giganten för att köpa färg till skrivaren. Sen när jag kommer hem måste jag plugga lite, innan vi ska ut och äta. Efter att vi ätit ska jag träffa Zarah och kanske Sara nere i Tivoliparken, ska nog sitta där och mysa:) Så ser min kommande dag ut:)

Dagen igår så städade och tvättade jag bara. Var med lena på ÖB där jag köpte nya filtar, som passade in rätt bra. Ska få nya gardiner och nya örngott till stora rummet:)

Hoppas annars att det kommer bli en kanon dag med vacker väder och väldigt varmt, så man kan sola en del:=) Läste även på Aftonbladet igår att solen skulle hålla i sig ända fram till Valborg och lite efter det. Men sen vet man ju aldrig vad som kommer hända...

22 april 2009

Kolla vilka snyggingar man hittade på Grands hemsida från i lördags:)



Glömde berätta att jag fick reda på att vi (timvikarierna) har fått höjd lön, så det ska komma retroaktivt från den 1 januari, på denna kommande lönen, så blir några kronor med. Passar bra, vi som ska till Ullared nästa vecka:=)

postheadericon Brandbilar..

Körde nästan precis förbi en massa brandbilar och en polisbil. Hoppas inte det är något allvarligt som hänt. Står säkert i tidningen i morgon...

Jobbar som vanlig idag. Har inte redigt bestämt mig för vad jag ska göra ikväll, städa eller plugga, hmm? Får se vad jag hinner med och känner för.. Lutar lite mer åt att städa faktiskt, för är piggare i morgon förmiddag, så hinner nog med mer då...
21 april 2009

postheadericon nu..

Jahapp nu har jag fixat min blogg, vad tycks? Själv är jag väldigt nöjd med den. Tyckte den blev snygg i färgerna och så. Men tyck väldigt gärna till om den... Nu ska jag mysa med min älskling!

postheadericon Lämplighetsintyg

Idag fick Patrik sitt älskade brev. Där dem godkänner Fredrik som övning skörare till Patrik. Så nu kommer han plugga som bara den (får jag hoppas).. Pappa har varit här med en sväng, och hjälpt mig med deklarationen, för jag har lagt in om körersättning denna gången,, hoppas man kommer få det bara:) Har även gjort all läxa för denna veckan, men måste börja på nästa veckan läxa snart med, för då är det en uppsatts (men bara på 500 ord) som ska lämnas in, och eftersom det är valborg nästa vecka, så kommer både torsdagen och fredagen gå bort, så då har man inte många dagar på sig att göra det. Sen är man ledig både torsdag och fredag denna veckan, så hinner kanske en del ändå...

Patrik skulle ha fixat min blogg igår, men den layouten som jag hittade funkade tyvärr inte och ha, så får hitta en annan att ha.. Men det kommer väl snart en frächare blogg. Är inte nöjd med den som den är nu...
20 april 2009

postheadericon Helgens bravader!

I fredags tillbringade vi dagen/kvällen tillsammans med alla hans systrar i Älmhult, blev en väldigt snabb runda inne på Ikea, skulle lämna tillbaka saker, sen skulle jag ha en sak till mamma, men den hade utgått från sortimentet, så blev inget. Kvällen gick fort och vi var hemma sent, så somnade framför tv:n som alltid.
Lördagen spenderade vi hemma hos Lena där vi solade,grillade och åt kakor, Tonny och Jenny var också där. Åkte sedan hem och gjorde vid oss, för vi skulle på fest:) Hade sedan en MYCKET trevlig kväll.. Synd bara att Sara och Lina inte var med, annats hade det varit en perfekt kväll..

I går så hän det det inte speciellt mycket, Patrik skulle spela tennis och under den tiden åkte jag iväg för att kolla på skor, men hittade inget. Sedan åkte vi ut ill Eko för att inhandla lite nya blommor, så nu är det snyggt och fint här hemma. Patrik köpte lite nya filmer med. På kvällen var jag hemma hos mamma och pappa på middag, för min andra bror var hemma på besök från Oslo. När jag kom hem kollade vi på en RIKTIG B film, skit dålig var deb, somnade till den för den var SÅ jävla dålig...

idag så SKA jag puttsa fönsterna, har lovat mig själv att göra det. Sen ska jag fixa lite här hemma, diska och pplocka upp vårjackorna, plocka ner vinterkläderna, för dem lär man inte behöva mer nu väll? Sen ska jag börja plugga på denna veckans engelska med. HAr en kännsla av att detta kommer gå bra.. Det är hyfsat änkelt.. Nu när man väl har kommit in i det, så är det inte så himla svårt...

Nej nu måste jag sätta igång med allt som ska göra idag, kom på att jag måste handla lite med...
16 april 2009

postheadericon Torsdag kväll...

Nu har jag och älsklingen precis varit väldigt duktiga, vi har varit ute och åkt inlines, som vi aldrig gjort tillsammans innan,. Tycker faktiskt att det är väldigt roligt, och VÄLDIGT bra träning ska ni veta:) Behöver lite träning just nu!

Annars så var det jobb idag, Lena har varit här och vi har kollat på "Medan du sov"!

I morgon är det fredag och jag har tagit ledig, för vi ska åka till Patriks syster(halv syster) som bor i Älmhult, kanske blir Ikea med, vem vet..

Annars så är jag ledig i helgen, och vad händer då? INGEN aning!
15 april 2009

postheadericon Högskolan!

Idag är det sista dagen för ansökningarna till högskolan, för er som hade tänkt söka in!

Själv så har man sökt en utbildning till nu, har sökt till förskollärare i Malmö med, där hade jag redan alla betyg som krävdes, så nu får man verkligen hålla tummarna för detta:) Tycker det känns väldigt bra, hoppas att jag kommer komma in på NÅGOT i alla fall...

Annars så är man ledig idag, en massa saker att göra har jag. Måste plugga, städa, diska och handla lite. Skulle behöva putsa fönsterna med, men det får nog vänta, inte så jätte bra väder ute, så kanske kommer börja regna, vem vet...

Nej nu ska jag börja med att äta en stadig frukost med gröt, mums!
13 april 2009

postheadericon Annandag Påsk

Har jobbat hela dagen lång. Men man har fått storhelgstillägg idag med + att jag fick jobba över, så tjänat en del, hehe! Annars så ska jag bara plugga ikväll.. Tycker det är VÄLDIGT tråkigt, får jag lov att säga..

Nej nu ska jag laga lite mat..
12 april 2009

postheadericon Påsk helgen....

Jahapp, vad har då lilla Anna hittat på i hegen, jo i fredags så var vi på middag hemma hos mina föräldrar, jag hade en trevlig kväll, men inte lika kul för Patrik.. men men... SOmnade direkt när vi kom hem, trotts att man var ledig dagen efter... I lördags så åkte jag hem till föräldrarna igen, för att tävtta bilden. Men dem satt barnvakt till mina kusiner, så man fick lite hjälp. Efter att vi ätit grillad korv, åkte vi ner en väng till Ekenabben, och gick en runda, trevligt var deNär jag kom hem bestämde vi oss för att inte sitta hemma så vi kom överäns om att vi skulle ut och äta (för hans mamma hade blivit sjuk, så vi skulle inte hem där), så vi begav oss till Olery´s, och åt där. Kanske inte lika gott som på classic som vi igentligen ville gå till, men som var fullbokat. Ringde sedan till Zarah som var på fest, och vi begav oss dit, TACK för att vi fick komma. Sedan begav vi oss till Grand, men det var FULLT av folk, och inte så jätte kul, men men , det kommer fler gången!

Idag har vi varit tillsammans med Patriks familj, och några andra nere på Café Annorlunda, varit på Kiviks Musteri,och något annats ställe där dem sålde sillamackor... Har haft en mycket trevig dag, och hoppas man kan göra om det!

Annars så flyter livet på som vanligt, man jobbar, pluggar, äter och sover, så ser mitt liv ut just nu! Tycker det är väldigt tråkigt, men jag får stå ut ett par veckor till...
09 april 2009

postheadericon Glad Påsk!


Ville bara önska alla er en trevlig Påsk, för det kommer jag att få:)

Visserligen jobbar man i morgon, men då är det extra mkt betalt, så det gör inget. På kvällen ska vi hem till min föräldrar, och äta påskmiddag tillsammans med min faster och hennes man som är på besök från STORSTAN dvs, Stockholm... På lördag ska jag bara ta det lugnt, hem till mamma och tvätta bilen, sen sola lite med om vädret tillåter det, sen ska vi hem till hans mamma på middag ( som jag hade glömt bort) ! PÅ söndag ska vi ner till Café Annorlunda och gå även en runda på stens huvud, om vädret tillåter det.... Sen på måndag ska man jobba IGEN, men även då är det storhelg och man får extra mkt betalt, så det gör inget det heller:P.... SÅ ser min påskheg ut, hur ser eran ut?

Annars så ska vi nog kolla på film ikväll, eller om jag orkar, vi får se vad som händer...
08 april 2009

postheadericon 21 Maj

Det är väl ingen som kunde undgå (av er som bor runt och i kristianstad) att det åskade i morse/natt. Vaknade vid 6 då försa smällen kom, ussh sen var det en timmes tid som det höll på att både blixtra och haal, ussh.. Tur att det hade gått över tills jag skulle till jobbet:)

Igår fixk jag beskedet om att mitt vikariat blir förlängt till den 21 maj, men kommer f jobba fram tills jag går på sommarschemat, som jag även fick idag. Slipper jobba midsommardagaen, men midsommarafton jobbar jag, men det gör inte så mkt, för det är bra betalt den dagen, sen jobbar vi inte hela dagen, utan fram tills vi är färdiga bara:) Jobbar både på Patriks och min egen födelsedag, men det gör inget det heller....

igår pluggad ejag ingen engelska, för jag städade och diskade, sen kollade vi på Dancer In the Dark. SKIT bra film:) och nu ska jag plugga engelska, ligger efter lite, sen ska vi kolla på Lilja 4-ever ikväll. Faktiskt aldrig sett den filmen, så ska bli spännande, säger att det är en "stark" film att se, så för se vad jag tycker sen...

nej nu måste jag börja plugga, hej svej!
06 april 2009

postheadericon Måndag

Fredagen och helgen har jag jobbat. Men det har ändå hänt en del saker. I fredags när jag kom hem, ville Patrik ut och gå en runda, så snabbt gjorde vi mat och sedan begav vi oss ut en runda, för att sedan sluta hemma hos svärmor. Där vi gick ut på henne snart nya ute plats, hon har fått dörren, men inte buskarna, så just nu har hon en väldigt stor ute plats:)... Knackade på hos Tonny och Jenny (dem bor ju grannar), så spelade vi lite fotboll och så. När det sedan hade blivit mörkt begav vi oss hem, för jag skulle upp och jobba sen...

Lördag, jobbade mna först och sedan åkte vi hem till Tonny och Jenny för att grilla där hemma, fast på Lenas tomt då, kalt som fasiken var det, men när vi väl hade ätit upp den kalla maten (ta inte illa upp nu), men så gick vi äntligen in i värmen. hehe. Då kom även tvillingarna dit och dem började dricka lite mer.. hehe. Slutade som vanligt med att dem gick ut, och lilla Anna fick åka hem så snällt...

Söndag, vaknade halv 6 och var sbin trött då klockan ringde *bläää* Men fick asa mig upp, trotta att mitt hjärt låg och sov så snällt... Efter jobbet, som gick väldigt fort, så skulle jag hem till Zarah på tupperwear party, hade en trevlig och mysig kväll där hemma. Kom inte hem förens närmare 10 igår. Var så trött så jag somnade på direkten..

Idag så har jag MYCKET som ska göras, ska åk in på bibla 0ch låna en bok (på engelska) som måste läsas, ussh, sen måste jag fixa lite påskpresent, och lite annat smått i stan. Skulle vilja hitta något nytt till på lördag, men jag vet inte om jag har pengar till det, jaja, vi får se!

Sen måste jag ju bara säga att idag fyller pappasen år, så kanske ska hem dit och gratta han med, kanske ska komma med en tårta, eller något. har inte betsämt mig ännu..:P
02 april 2009

postheadericon Wish me luck

precis, önska mig lycka till, för nu ska jag göra mit första delprov i engelskan och ska även lämna in min första SKRIFTLIGA uppgift! Hoppas jag blir godkänd bara!

I morgon är det job likaså i helgen.. Zarah blir det något på söndag?
Ännu en dag med underbart väder. Men tyvärr hinner jag nog inte vara ute så himla mycket idag, för jag måste PLUGGA! Men jag har så mycket jag vill göra idag, åka till stan, till Eko och handla nya blommor, ut och gå en runda och även sola lite, som jag gjorde på balkongen igår, satt ute i ca 1 timme, gött som bara den. Men jag ska nog ringa till Malin och se om hon vill gå en runda med mig:)

jaja, skulle bli fint väder i helgen med, BARA för att man jobbar då, ussh. Vill verkligen ha ett måndag- fredag jobb, HATAR att jobba helg, visst får man mer pengar och så, men det skiter jag i, bara man kan vara ledig tillsammans med sin partner, så är jag nöjd!

På tal om pengar, så fick jag min skattesedel häromdagen, ussh jag ska BETALA 550 kr.. Men sen ska jag dra av för körersätting med, så förhoppningsvis kanske jag slipper betala något!

nej nu ska jag äta upp min frukost, och sedan ringa till Malin tror jag!

Ha en underbar dag!
01 april 2009

postheadericon VÅR

Idag kan man verkligen säga att det är vår ute. Cyklade till affären för en stund sedan, var helt svettig när jag kom hem, så är det verkligen vår. är typ 15 grader i skuggan nu, ser jag på termometern, härligt. Men tyvärr har jag inte tid att vara ute, måste plugga. Eller jag ligger ju rätt bra till, är framme på fredagens uppgifter nu, men måste ändå göra lite idag, känner jag. I morgon kanske jag ska med mamma till stan och sen på kvällen kommer Lena och då ska vi kolla på film, så då blir det inte mycket gjort. Idag har jag inte heller gjort så mycket, håller på i badrummet med ju, det är mycket roligare att sätta in alla saker och så, så man hoppar gärna över pluggandet, hehe!

Nej nu måste jag börja skriva brevet om mig själv som ska lämnas in på freda.. USSH vill inte, är så jävla kass, fråga Patrik!