Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
30 mars 2009

postheadericon Idag

Idag börjar mitt nya liv, eller nja. För 10 veckor framöver. Kommer tyvärr inte ha så mycket tid till att varken blogga eller träffa folk. Vilket är fruktansvärt tråkigt enligt mig. Men se det så, det kommer inte vara för alltid, BARA i 10 veckor. Har redan gjort en del för denna veckan, men känns som om jag inte kan göra så mycket ner nu, måste ha en HEL del hjälp av mitt hjärta nu.. Han är ju bara så duktig på engelska, skit duktig på att förklara med, som jag sa igår han borde bli lärare, hehe!

Men nu måste jag nog återgå till mitt pluggande...
29 mars 2009

postheadericon Ikea + Målning

Det blev en del inköp på Ikea igår. Inget onödigt, utan BRA inköp enligt mig, hehe. Nya tallrikar och sedan tyg till väggen:)

kvällen tillbringade jag med Patriks familj, och vi hade en toppen kväll, enligt mig:) Släckte även ner vid halv 9 till halv 10. Lekte viskeleken och lite så. trevligt det med. Sen idag har vi målat på toaletten, en gång. Ska måla lite senare sen igen, så det kommer förhoppningsvis vara färdigt snart igen, skönt det. Snyggt blev det också:=)

I morgon är jag ledig, vet inte redigt vad som händer, men ska klippa mig halv 4 i alla fall. Om inte det räcker med två lager färg så får jag ta och måla en omgång i morgon med.

I morgon börjar min engelska med, så då blir det full fart med det. Har redan börjat på den, så det kommer nog bli bra, får jag hoppas... Snälla, hoppas jag klarar det nu:) Ska skicka in min ansökan till högskolan med nu här efter, så är det fixat i alla fall...
28 mars 2009

postheadericon God Morgon!

Har varit vaken snart i en timme redan.. Lite tråkigt, men kunde inte sova längre... Idag väntar ett besök på Ikea, men blir inte till att handla något onödigt, för hade inte mycket pengar kvar denna månaden. Det viktigaste är i alla fall att hitta tyg som ska sättas upp som en fondvägg i stora rummet, så det blir snyggt där. Hade velat köpa nya tallrikar med, men det beror på vad det kommer kosta och lite så. Skulle vilja en MASSA andra saker med, men har verkligen inte råd... Så tråkigt är det. Men det är bara för jag har betalat av all min skuld till Patrik denna månaden (för resa). Så nu kan man bara börja spara från nästa månad.

Hitta igår hur mycket jag kommer få tillbaka på skatten, det var ju nästan inget alls, tror det var 500 bara. Jag som trodde det skulle bli mycket mer:( Fast nu när jag tänker efter så ska jag göra kör avdrag med, så det blir nog några tusen till, hehe:)... Man kan hoppas i alla fall!

Nej nu ska jag inte klga mer om pengar, fast det är en viktig del i mitt liv, hehe!

Annars så ikväll kommer Patriks familj på middag, vilket ska bli super mysigt. Vi ska släcka ner vid halv 9 hade vi bestämt, då ska vi tända lite ljus och spela något sällskapsspel... Är det fler som ska släcka ner idag?

Inatt får man inte glömma att ställa om klockan heller. EN timme FRAMÅT är det för er som inte visste om det:P

Nej nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt mig..

Tjingeling!
26 mars 2009

postheadericon Skatteåterbärjnin..

igår fixade jag e-legitimation för att jag skulle kunna gå in på Skattevärkets hemsida för att kolla vad jag skulle få tillbaka på skatten. Men när jag idag efter mycket om och men så visade det sig att mitt "underlag" tydligen inte hade kommit in, så jag får logga in i morgon igen och se om det kommit in då. Patriks hade inte kommit in då heller. Men tyvärr kan man bara logga in mellan 08:00-20:00 Så kan inte logga in nu ikväll:(

I morgon kommer lönen med efterlängtad.. Men kommer inte ha mycket kvar denna månaden HELLER. Har ju en massa, eller ja så mycket är det ju inte, men skulder till Patrik för resan, som sakta börjar närma sig... BARA 5 månader kvar nu:)

Annars är det snart helg, bara EN arbets dag kvar.. Skönt!

Idag fick jag hem mina böcker till skolan, eller jag ska hämta ut dem på Kvantum i morgon först. Men tänkte att jag skulle kolla igenom dem i helgen, så gott som jag hinner. Börja plugga så smott med:)

Är trött som fan ikväll, vill att tiden ska gå snabbt så jag kan gå och sova,lite typiskt mig jag vet, men så känns det just nu!
25 mars 2009

postheadericon Män som Hatar kvinnor...

Såg filmen Män som Hatar kvinnor igår tillsammans med Lena, Malin och Sara. Jag hade förväntat mig en HELT annan film, men filmen var ändå inte dålig. Men ändå inte bra, vet inte hur jag ska tycka om den. Men det är en film man bör se, men kanske inte på bio?

Annars har jag jobbat idag, och dagen har gått SÅÅ fort. Idag var även Sara med i tidningen bland bebisarna:) Ikväll måste jag fixa en del saker på datorn, ang högskolan och engelskan som börjar på måndag. Det är även Grey´s Anatomy ikväll med!

Nej nu ska jag gå in på mitt konto och kolla hur mycket jag får i lön denna månaden.. hehe. men troligtvis inte så mycket. Det var ju bara 28 dagar i februari, men vi får se:)
24 mars 2009

postheadericon Doktorn

Nu har jag precis kommit hem från farbror doktor. Har varit där för att få lite starkare/bättre mediciner mot min pollen allergi. Blev nästan 700 spänn fattigare. Fick även göra ett blodprov, för att se om min allergi blivit sämre. Men det kan jag säga med en gång att den har. Men men, man måste ju ha allt på papper idag...

Kl 13:00 ska jag vara inne i stan igen, för då ska jag anmäla mig till engelska kursen som börjar på måndag. Hoppas jag klarar av den, men är tveksam..

Sen ikväll ska jag, Malin, Lena och Sara kolla på Män som hatar Kvinnor. Alla säger att den är så jävla bra, så hoppas nu att den är det med:)

Men innan vi ska dit måste jag hinna handla lite med. Ska köpa mat tills på lördag, då Patrik familj ska komma på middag. Ska bli en trevlig/mysig kväll. På dagen ska jag och mamma (hoppas jag nu) till Ikea, ska köpa en massa nya saker. På fredag kväll SKA vi bara vara hemma och mysa, vill verkligen det nu. Var så himla längesedan vi BARA var hemma och mös en dag..
Annars i veckan är det bara jobb, vad jag vet om.. Städa lite här hemma med kanske...

Är så himla trött på min blogg, tyckte inte alls att den blev snygg, inte så som jag ville ha den från början... Måste göra om den igen...

Nej nu ska jag diska lite grann sen igår...
22 mars 2009

postheadericon Mycket trevligt..

Mycket trevligt hade jag igår tillsammans med er tjejer. Synd att försäljaren kom så sent, och att hon var otrevligt. men men... Det var även synd att VISSA inte följde med ut, för fy fan vad roligt jag hade det:) kom in på Grand UTAN att visa leg. Känner mig väldigt stolt över det:) Men tyvärr fanns det en jävla idiot där inne, som när jag och Zarah skulle gå in på ett av dansgolven, så tog han helt plötsligt tag i min arm och drog mig till honom, men jag kämpade emot och tillslut drog jag så hårt så jag kom loss och satte mig på golvet, MEN den idiotem lyckades dra av mina armband, som jag var VÄLDIGT förtjust i. Sen följde han efter mig typ hela tiden kändes det som, för vart jag än var så såg jag honom. USSH!

Lite bilder som är tagna på grand





















Lite andra bilder hemifrån Emely...





















21 mars 2009

postheadericon Ledig

Idag är jag ledig och det är hur härligt som helst:) Men tyvärr så när man är ledig sover man inte speciellt länge, sov till runt 8 idag, men gick inte upp förens vid 9. Har både hunnit diska, städa toaletten och damsugit fram tills nu:P Så känner mig duktig. Nu ska jag gå och klä på mig, och äta frukost sen ska jag in till stan en snabb runda, ska se om jag orkar sola med, skulle verkligen behöva det. Sen ska jag hem till mamma och pappa en runda, ska bli trevligt det:)

Sen ikväll ska jag hem till Emely på sexparty, hehe.. Ska bli trevligt, sen ska vi ut med:)

Nej nu måste jag äta lite grann.. hej svej..
20 mars 2009

postheadericon Fredag

Äntligen är det fredag och helg. Ska bli så skönt ska ni veta...

Ska snart hoppa in i duschen, men först sk Emelie komma och lämna en ska till mig. om hon kan ringa någon gång, för tiden går... Sen ska jag iväg på tuperwear party (om det stavas så).. I morgon ska jag in till stan en runda och sedan hem till mamma och pappa, det var ett tag sedan jag träffade dem nu... Sen är det fest på kvällen:=)

Ha en trevlig helg alla!
19 mars 2009

postheadericon VÅR!!!!

Måste bara börja med att säga vilka underbara dagar vi har haft med solsken och minst 10 plus, det är inte illa det- Hoppas det håller i såg, men hört rykten om att det ska snöa nästa vecka...*bläää*.. Nog om det nu...

I tisdags var det nog min lyckligaste dag någonsin, nej men, en mycket lyckad dag. Började med att jag,Malin och Kevin gick in till stan, för att jag sedan skulle möta Lila vid halv 12, då vi tog en fika och snackade lite. Sen skulle jag gå till VLC (vägledning och lärcentrum, som det heter), för att prata om högskolan, fick en del BRA information, som slutade med att jag då ska börja plugga nästa måndag (den 30/3). Ska då börja på en Engelska B kurs, som ska vara i 10 veckor, så jag läser på 50%, och kan då jobba samtidigt, om jag då kommer klara av det, håll tummarna för mig! Om jag klarar det så kommer jag FÖRHOPPNINGSVIS in på högskolan till hösten, vilket skulle vara helt UNDERBART! MEN, om jag inte kommer in för att jag inte klarar engelskan, eller jag har "för lite erfarenhet" så kan jag gå och läsa en påbyggnadskurs i Osby (på distans då) som vara i ett år, och efter det så kommer jag förhoppn ingsvis in, om jag inte kommer på reserv eller något sådant, skit. Men med min vanliga "tur" så kommer jag kanske inte in... Så nu vet jag vad jag kommer göra till hösten i allafall. Vilket känns väldigt skönt..

Så, efter att jag varit på VLC, så träffade jag Zarah och Sara, så jag tog en fika med (oxå), vi gick även en runda på stan och kolllade in alla snygga kläder som finns. Åhh gud, man vill ju bara haaa:) Efter det, förljde jag med pappa till Wahlgårds färg, för vi ska måla om våran toalett (fick reda på att hyresvärden ska betala det, så skönt blir det), bestämde mig för att ta vitt.. Har redan vitt kakel, men det är skönt när det är vitt, för det känns fräch, och sen kan man sätta till vilka färger man vill. Ska nog ta väck en av hyllorna som vi har där med. Eller om vi ska köpa något annat, jag har inte bestämt mig, men det ska bli skönt. Har alltid kännt att toaletten kännts så äklig.... Sen har jag övertalat Patrik om att göra en fondvägg i storarummet. Ska bara höra med hyresvärden om jag får lov att göra det. Ska höra med honom om när fläkten med kommer. Så hoppas att det kommer hända lite saker snart, hade varit skönt:)

Annars så igår jobbade jag, sen var Lena här och kollade på film. Lika trevligt som vanligt:) och idag vet jag inte vad som händer, ska nog fixa en del saker på datorn. skicka in ansökningen till högskolan och sådana saker. Sen ska jag mysa och kolla på film med älsklingen..

Ni får ursäkta att jag inte bloggat på ett par dagar och skriver av allt nu i stället. Men har inte mått så bra. Har haft lite panikångest för det med skolan. Är bara så orolig om jag kommer klara av att läsa Engelskan och samtidigt jobba... Är mest orolig för OM jag kommer klara engelskan över huvud taget, för dem säger att den är SVÅR. Men vi får se....

Ojojoj, nu kom en nyduschad Patrik in i datorrummet.... hehe..! Lukktar väldigt gott, mums!
16 mars 2009

postheadericon Bakad potatis

Ska vi ha ikväll, står i ugenen nu, tyvärr tar den ju så himla lång tid, men då kan man passa på att göra lite andra saker här hemma:P Jobba idag, haft e kort me intenvis dag, vilket är skönt:) Hunnit med o handla lite med. Efter maten sa jag ut och gå en sväng med Malin o Kevin, skönt. Tänkte jag skulle gjort det innan, me orkade inte. Det är alltid trevligt med lite sällskap ju...

I morgon är man då äntligen ledig, härligt:)! Sova, är precis vad jag ska göra:)
15 mars 2009

postheadericon Fy fan..

Fy fan vad jag är trött nu. Har jobbat hela helgen.. Idag har jag varit så trött så hela dagen har jag bara längtat hem.. Igår kväll så trodde jag att vi bara skulle vara hemma och mysa för en gång skull, men så slutade inte kvällen, utan Patrik skulle ut och jag följde med på förfesten, där vi kollade på Melodifestivalen.... Sedan åkte jag hem för att sova...

Annars så i onsdags kväll var jag ju på ljuspartyu, var trevligt men SVIN nya saker, men snygga! Handlade tyvärr inget, har inte pengar till det... I torsdag så var jag äntligen ledig, och då var det fart på mig... Jag Dammade, dammsugade, torkade golven, tvättade, var en runda i stan och köpte min älskade skin-jacka, var ute och gick, handlade OCH bakade en kladdkaka, allt detta hann jag INNAN kl slog 16:00, tänk er det! Var såå stolt. Men sen så under dagen ringde dem och undrade om jag kunde hoppa in och jobba i fredag (var egentligen ledig) men snäll som man är tackar man inte nej, så fick jobba då. På kvällen var vi på bio, så Wachman, ingen film att se enligt mig, men Patrik tyckte om den.. Mycket blod och nakna brudar, hehe.... Sen var det lördag och då jobbade man... och idag är det söndag.. Ska BARA jobba i morgon med, sen är jag ledig på tisdag, och då ska jag SOVA, som bara den:)

Ojj, glömde berätta att min klänning kom i onsdags med, FAN VAD SNYGG den är... Åhh helt underbart:=)...

Nej, nu måste jag fixa lite andra saker.. Ha en trevlig kväll...
10 mars 2009

postheadericon Världens lyckligaste

Idag när jag kom hem från jobbet så fick jag världens chock, vet ni va, Patrik hade gjort MAT, och inte vilken mat som helst, utan potatisgratäng (dock färdigköpt), med grillad kycklingfilé och café de Paris sås... Mums, jätte gott blev det:)

Annars har det inte hänt så mycket idag.Ska bara slappa nu ikväll, gytt!
I morgon är det jobb, sen ska jag hem på ljusparty hos en jobbarkompis, ska bli trevligt:)
09 mars 2009

postheadericon God kväll!

det blev lite ändrade planer idag, träffade Sara en runda inne i stan, hann med en dek saker, gå i affärer, fika, af (arbetsförmedlingen) och även en del snack på Kommunal. EN trevlig visstelse.. Hoppas det ordnar sig i morgon Sara...

Handlade lite efter det, sedan lagade jag mat. Lasagnettem blev detm mycket gott. Och även en promenad nu ikväll hann jag med. Känns väldigt skönt...

Nu ska jag fixa en del saker med Unga Allergiker, dem ska ha styrelsemöte på lördag, och en massa saker som ska fixas till det. Tyvärr är det bara jag som bryr mig, så det får bli jag som fixar allt*suck* Men det fixar sig...

postheadericon Hej igen..

Ringde precis till H&M, för att höra med dem om varför den hade försvunnit, men det var så att den var nere i "packningen" så jag skulle troligt vis få den denna veckan:) SUPER glad blev jag nu:)

postheadericon jooo

Igår kväll så skulle jag gå in på H&M:s sida för att se när mitt paket skulle komma, då hade dem tagit bort min klänning från beställningen, så nu kommer den inte. FAN vad besviken jag blev, så kan dem väl inte göra????

Var inne nu precis och kollade, då hade dem fått in en i 36, men jag tror inte jag kan ha den. Hoppas dem får in i 34 igen, ska ha koll varje dag nu... HOPPAS att jag får den jäcla klänningen snart, vill SÅ gärna ha den:)


postheadericon Måndag Morgon

God Morgon på er!
Idag vet jag inte redigt vad som händer. Hade tänkt ut och gå en lång promenad, men det är väldigt dimmigt ute, så jag väntar nog ett tag till, tills det har försvunnit. Annars så ska jag nog ut på Rusta en sväng, ska se om dem fortfarande har några burkar som Lena köpt, som är skit bra (bra att ha som mat-låda till jobbet), så hade varit bra om dem hade dem kvar. Annars så ska jag nog bara inom Willys och handla lite bröd, och mjölk med, så blir en slapp dag, idag med. Så himla skönt. Ska plocka upp från helgen med, men det tar inte lång tid:) Så ser nog min dag ut idag...
08 mars 2009

postheadericon Göteborg + Trollhättan.

Kl 13:50 begav vi oss norröver på ett tåg, som skulle ta oss till Göteborg. Resa gick hyfsat snabbt, vilket var skönt! Väl uppe i Göteborg var det inte alls svårt att hitta till Nordstan, som köpcentret hette, som låg alldeles bredvid stationen. Väldigt stort var köpcentret, med mycket affärer.


När affärerna stängde så begav vi oss till en pub,där jag beställde in lite mat, och dricka. Vi satt där inne till ca halv 9, för då skulle vi möta upp Alex på stationen, han slutade jobba då. Tyvärr gick det inte något tåg på ett tag, så vi fick sitta där och snacka, men det gjorde inget. Det var ju gott sällskap:=)
När vi väl hade kommit till Trollhättan, så sa Alex att det var 8 stenkast från stationen hem till där dem bor, men shoo ko att det var. Skit långt ju, tog nog en halvtimme (med all packning) att gå, men när vi väl var framme var det väldigt uppskattat. Strax efter anlände Suzi med till stationen och vi gick för att möta henne. När vi alla sedan var hemma satt vi mest och snackade en massa vid halv 4 kom vi i säng...

Jag och Patrik vaknade tidigt på morgonen, så vi satt och spelade kort, men när vi tröttnade på det, så begav vi oss ut i "storstan" för att hitta en affär att köpa lite frukost i, då var klockan halv 1... När vi stängde ytterdörren så vaknade dem:=).Efter frukosten stack vi till Överby köpcenter. Men innan det så gick vi till Gina Tricot i Trollhättan, där jag hittade en del som jag köpte:)
Vi stannade inte alls länge där, och klockan var mycket, så vi var tvungna att bege oss hemåt. Väl på kvällen kom det inte fler än 2 till, som hade kört från stan, Hade vi vetat om det så hade vi kunnat åka med dem hem, men det hade vi inte tänkt på, men men.. Kvällen var mycket trevlig annars och vi stack ut på ett ställe som heter SandsBar (tror jag)blev även fottade där, men kan inte hitta sidan som han sa att bilderna las upp på. Hade mycket trevligt där. Tyvärr stängde dem redan kl 02:00, och vi kom väl vid 01:00, så hann inte med så mycket dans, men lite iaf... Sedan gick vi hem och alla var trötta, så vi la oss. Men klockan hann ändå bli 04:00 innan vi kom i säng "lustigt". Tyvärr sov jag dåligt och oroligt för jag visste att vi skulle upp tidigt. Skulle upp redan kl 08:00, för tåget gick 09:00, och det var ju mer än 8 stenkast därifrån... Men vi hann med tåget, trotts att det bara blev en ca 3 timmars sömn för min del. Väl inne i Göteborg igen fick vi vänta i 1½ timme innan tåget skulle gå, så vi åt oss en rejäl frukost, FAN vad gott det var, typ inte ätit något sen i fredags... Sen gick vi in till Nordstan igen, för att fördriva tiden lite, köpte två linnen till på Gina Tricot. Hade funderat på det under kvällen/natten om jag skulle köpa dem eller inte, hehe.. Sen kl halv 12 satte vi oss på tåget påväg hem, MEN strax innan vi var i Halmstad, så berättade dem att det var en ledning som hade gått av så vi som skulle till Hässleholm var tvungna att ta BUSS från Halmstad till Hässleholm, det innebar ju att det skulle ta ÄNNU länge tid innan vi var hemma. Tyvärr hamnade vi på en kass buss som var fullt med folk och ISKALLT var det där inne, man bara satt och frös. Men tur hade vi, för direkt när vi kom till Hässleholm så gick det en buss som skulle ta oss till Kristianstad, och vi landade i Kristianstad 1 timme efter beräknad tid, inte så farligt.

Direkt när jag kom hem så slängde jag mig i duschen, och FY FAN vad skönt det var:) Man blev varm och go igen. Sen nu sitter jag här, och ikväll ska vi "kolla" på en/några filmer, men tror vi kommer somna ganska snabbt. Har bestämt oss för att köpa mat på Greken idag, har ju så god mat där. I morgon är jag ledig och jag vet inte redigt vad som händer då, vi får se:)

Blev ett väldigt långt inlägg, men hoppas ni orkade läsa det:)
06 mars 2009

postheadericon Vikariat

Igår fick jag reda på att jag fick förlängt vikariat, fram tills den 16 april:) Så nu går man på schema fram tills dess, vilket är UNDERBART! Man vet vilka dagar man är ledig, och man kan planera en jäkla massa:=)

På tal om planera, så om några timmar beger vi oss till Göteborg, och sedan vidare till Trollhättan. Men först ska vi stanna till I Göteborg (ska gå till Gina Tricot), och sedan ska vi äta på något mysigt ställe, medans vi väntar på lilla Alex som jobbar i Göteborg... På lördag är det inflyttningsfest i någon lokal i närheten av där Alex & Susanna bor. Så det kommer bli mycket drickande denna helgen, men vafan.. Jag jobbar ju nästa helg så... Tyvärr kommer vi åka hem tidigt på lördag, redan kl 09:03 gick tåget, men men.. Skönt att komma hem i vettig tid ändå:P

Nu ska jag städa undan lite här hemma, äta lite frukost, och packa ner det sista innan jag ska bege mig till stan. Ha en trevlig helg alla!
04 mars 2009

postheadericon VÅR

Idag såg jag både snödroppar och krokusar som hade slagit ut, då kallar man väl det vår, eller?
Annars så sov jag ganska länge idag, skönt men ändå jobbigt för man förlorar ju några timmar, hehe. Men duschade och åt frukost sen gick jag, Malin, Kevin, Sara och Linnéa in till stan, Sara skulle fixa några paket och så. Sen åkte jag med hem till Lena där vi fikade och jag gosade med Linnéa. Man är sjukt sugen på att skaffa barn själv när man har en sådan liten i famnen. Men den dagen kommer med:)

Nu har jag lagat köttgryta och diskat efter oss, så nu ska jag bara ta det lugnt. Ska nog packa lite tills på fredag. så jag slipper göra det i morgon, då kommer ju lena och det blir ganska sent...
03 mars 2009

postheadericon KLÄNNINGEN

Gick in på H&M:S hemsida för att kolla om klänningen möjligen hade kommit in igen, och gissa, JO det hade den gjort, så jag har beställt den, och den skulle tyvärr inte komma förens v 12, men jag kan vänta, hehe.. Bara jag får min snygga klänning, villle ha den i brunt igentligen, men svart duger bra det med:)

postheadericon Dagen idag...

Jobbade igår och idag som vanligt. Dagarna bara rinner iväg och man hinner inget, känns det som. Efter jobbet igår åkte jag in för att byta jackan som jag pratade om, känns mycket bättre nu:). Kommer bli super nöjd med den. efter dte åkte jag för att handla lite och sen var det dags för mat.. Men tyvärr så upptäckte vi att vi inte hade något varmvatten, så vi kunde varken diska eller duscha igår (känner mig äcklig) men är ledig i morgon så då ska jag duscha, hehe... Det var något med pannan nere i källaren och när vi vaknade i morse, hade vi bara 16 grader, det var kalt!

Hra varit hemma hos mamma en runda idag med, skulle lämna en sak där hemma, så passade på att stanna en stund med och snacka lite grann...

I morgon är jag ledig, vet inte redigt vad jag ska hitta på, men jag ska ut och gå en runda vet jag. Ska nog bara ta det lugnt, behöver det. Har inga MÅSTE i morgon, vilket är VÄLDIGT skönt:)

Nu ikväll har jag fixat en massa saker med Unga Allrgiker, fixat budgeten och betalt dem sista räkningarna, så nu kan jag släppa allt det där för ett tag framöver, vilket är VÄLDIGT skönt:) Finns i bakhuvudet annars hela tiden...

Till helgen ska vi åka till Trollhättan (för er som missat det), ska hem till Alex & Sussanna på inflyttningsfest, vilket ska bli VÄLDIGT trevligt. Bestämde oss för att vänta i Götteborg tills Alex slutar, och sedan åka gemensamt till Trollhättan. I Göteborg ska vi besöka GINA TRICO, bara ÄLSKAR den affären, men som vanligt kommer jag väl inte hitta något... Sen ska vi äta på någon restaurang med, så det ska bli mysigt:=) Men har en kännsla av att det INTE kommer bli så mycket sovande den helgen, så skönt att jag är ledig på måndag med:)

Vet inte om ni läser i Kristianstadbladet, men i den stod det om Skånemejerier idag, om att dem hade varslat 25 personer, men det bvar inte här i Kristianstad, utan i Malmö där dem producerar mjälken. Men Patrik hade läst på deras forum, att dem skulle varsla fler folk, runt om i SKåne, och vi är VÄLDIGT oroliga för att Patrik kommer för gå, för han är ju sist in.. SÅ håll tummarna nu:)

Han läste även på forumet att det hade startats ett COOP SUGER FETTgrupp på FACEBOOK, så snälla, alla ni som är medlemar där och hatar att Coop bara ska sälja ARLA och inte SKÅNEMEJERIER, bli medlem!
01 mars 2009

postheadericon Fest..

Igår hade jag en mycket mysig och trevlig dag tillsammans med mina vänner. Först vara jag inne i stan och shoppade en del med Zarah:) Köpte ett par skit snygga stövlar, en sjal och sen en vårjacka. Men jag har nog bestämt mig för att lämna tillbaka den och köpa en annan som jag hittade inne på Vero Moda, men nackdelen är att Zarah köpte en sådan med, men i så fall blir det inte samma färger, hehe:) Men jag får fundera under dagen, annars åker jag in och byter i morgon efter jobbet(hoppas bara att den finns kvar då).. Sen köpte vi inflyttningspresent till lilla Lina med, där vi var på middag på kvällen. hade en mycket mysig kväll tillsammans med tjejerna:)
Vid 10 tiden åkte vi vidare till en annan fest inne i stan, hade lika trevligt där. Tyvärr stack vi ut så sent, så vi kom inte in på något uteställe och fick sitta på Burger King i över en timme för att vänta på bussen:( Men vi överlevde!

Här kommer lite bilder fårn kvällen, som jag vet att vissa nog är intresserade av:)












(EFTERSOM DETTA INTE BLIR SOM JAG VILL OCH PATRIK INTE ORKAR HJÄLPA MIG, FÅR DETTA TEXTEN BLI MITT I ALLT, SKULLE VARIT UNDER ALLA BILDERNA, MEN FICK INTE TEXTEN ATT VARA DÄR, HATAR DETTA PROGRAMMET EGENTLIGEN)
Nu håller jag på att tvätta för fullt, tycker det är skit trist,men det måste göras. Ska hem till Lena på middag ikväll. Sen ska vi nog bara lata oss och kolla på film:)