Om Mig

Anna
Hej och vÀlkommen till min blogg. Jag Àr en tjej pÄ 24 Är, som precis har tagit examen som förskollÀrare. NÀr inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att trÀna och Àven trÀffa mina underbara vÀnner. I denna blogg fÄr du/ni lÀsa vad som hÀnder i mitt liv, med mina vÀnner och Àven annat som intresserar mig...
Visa hela min profil

Min blogglista

30 mars 2009

postheadericon Idag

Idag börjar mitt nya liv, eller nja. För 10 veckor framöver. Kommer tyvÀrr inte ha sÄ mycket tid till att varken blogga eller trÀffa folk. Vilket Àr fruktansvÀrt trÄkigt enligt mig. Men se det sÄ, det kommer inte vara för alltid, BARA i 10 veckor. Har redan gjort en del för denna veckan, men kÀnns som om jag inte kan göra sÄ mycket ner nu, mÄste ha en HEL del hjÀlp av mitt hjÀrta nu.. Han Àr ju bara sÄ duktig pÄ engelska, skit duktig pÄ att förklara med, som jag sa igÄr han borde bli lÀrare, hehe!

Men nu mÄste jag nog ÄtergÄ till mitt pluggande...
29 mars 2009

postheadericon Ikea + MĂ„lning

Det blev en del inköp pÄ Ikea igÄr. Inget onödigt, utan BRA inköp enligt mig, hehe. Nya tallrikar och sedan tyg till vÀggen:)

kvÀllen tillbringade jag med Patriks familj, och vi hade en toppen kvÀll, enligt mig:) SlÀckte Àven ner vid halv 9 till halv 10. Lekte viskeleken och lite sÄ. trevligt det med. Sen idag har vi mÄlat pÄ toaletten, en gÄng. Ska mÄla lite senare sen igen, sÄ det kommer förhoppningsvis vara fÀrdigt snart igen, skönt det. Snyggt blev det ocksÄ:=)

I morgon Àr jag ledig, vet inte redigt vad som hÀnder, men ska klippa mig halv 4 i alla fall. Om inte det rÀcker med tvÄ lager fÀrg sÄ fÄr jag ta och mÄla en omgÄng i morgon med.

I morgon börjar min engelska med, sÄ dÄ blir det full fart med det. Har redan börjat pÄ den, sÄ det kommer nog bli bra, fÄr jag hoppas... SnÀlla, hoppas jag klarar det nu:) Ska skicka in min ansökan till högskolan med nu hÀr efter, sÄ Àr det fixat i alla fall...
28 mars 2009

postheadericon God Morgon!

Har varit vaken snart i en timme redan.. Lite trÄkigt, men kunde inte sova lÀngre... Idag vÀntar ett besök pÄ Ikea, men blir inte till att handla nÄgot onödigt, för hade inte mycket pengar kvar denna mÄnaden. Det viktigaste Àr i alla fall att hitta tyg som ska sÀttas upp som en fondvÀgg i stora rummet, sÄ det blir snyggt dÀr. Hade velat köpa nya tallrikar med, men det beror pÄ vad det kommer kosta och lite sÄ. Skulle vilja en MASSA andra saker med, men har verkligen inte rÄd... SÄ trÄkigt Àr det. Men det Àr bara för jag har betalat av all min skuld till Patrik denna mÄnaden (för resa). SÄ nu kan man bara börja spara frÄn nÀsta mÄnad.

Hitta igÄr hur mycket jag kommer fÄ tillbaka pÄ skatten, det var ju nÀstan inget alls, tror det var 500 bara. Jag som trodde det skulle bli mycket mer:( Fast nu nÀr jag tÀnker efter sÄ ska jag göra kör avdrag med, sÄ det blir nog nÄgra tusen till, hehe:)... Man kan hoppas i alla fall!

Nej nu ska jag inte klga mer om pengar, fast det Àr en viktig del i mitt liv, hehe!

Annars sĂ„ ikvĂ€ll kommer Patriks familj pĂ„ middag, vilket ska bli super mysigt. Vi ska slĂ€cka ner vid halv 9 hade vi bestĂ€mt, dĂ„ ska vi tĂ€nda lite ljus och spela nĂ„got sĂ€llskapsspel... Är det fler som ska slĂ€cka ner idag?

Inatt fĂ„r man inte glömma att stĂ€lla om klockan heller. EN timme FRAMÅT Ă€r det för er som inte visste om det:P

Nej nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tÀnkt mig..

Tjingeling!
26 mars 2009

postheadericon SkatteÄterbÀrjnin..

igÄr fixade jag e-legitimation för att jag skulle kunna gÄ in pÄ SkattevÀrkets hemsida för att kolla vad jag skulle fÄ tillbaka pÄ skatten. Men nÀr jag idag efter mycket om och men sÄ visade det sig att mitt "underlag" tydligen inte hade kommit in, sÄ jag fÄr logga in i morgon igen och se om det kommit in dÄ. Patriks hade inte kommit in dÄ heller. Men tyvÀrr kan man bara logga in mellan 08:00-20:00 SÄ kan inte logga in nu ikvÀll:(

I morgon kommer lönen med efterlÀngtad.. Men kommer inte ha mycket kvar denna mÄnaden HELLER. Har ju en massa, eller ja sÄ mycket Àr det ju inte, men skulder till Patrik för resan, som sakta börjar nÀrma sig... BARA 5 mÄnader kvar nu:)

Annars Àr det snart helg, bara EN arbets dag kvar.. Skönt!

Idag fick jag hem mina böcker till skolan, eller jag ska hÀmta ut dem pÄ Kvantum i morgon först. Men tÀnkte att jag skulle kolla igenom dem i helgen, sÄ gott som jag hinner. Börja plugga sÄ smott med:)

Är trött som fan ikvĂ€ll, vill att tiden ska gĂ„ snabbt sĂ„ jag kan gĂ„ och sova,lite typiskt mig jag vet, men sĂ„ kĂ€nns det just nu!
25 mars 2009

postheadericon MĂ€n som Hatar kvinnor...

SÄg filmen MÀn som Hatar kvinnor igÄr tillsammans med Lena, Malin och Sara. Jag hade förvÀntat mig en HELT annan film, men filmen var ÀndÄ inte dÄlig. Men ÀndÄ inte bra, vet inte hur jag ska tycka om den. Men det Àr en film man bör se, men kanske inte pÄ bio?

Annars har jag jobbat idag, och dagen har gĂ„tt SÅÅ fort. Idag var Ă€ven Sara med i tidningen bland bebisarna:) IkvĂ€ll mĂ„ste jag fixa en del saker pĂ„ datorn, ang högskolan och engelskan som börjar pĂ„ mĂ„ndag. Det Ă€r Ă€ven Grey´s Anatomy ikvĂ€ll med!

Nej nu ska jag gÄ in pÄ mitt konto och kolla hur mycket jag fÄr i lön denna mÄnaden.. hehe. men troligtvis inte sÄ mycket. Det var ju bara 28 dagar i februari, men vi fÄr se:)
24 mars 2009

postheadericon Doktorn

Nu har jag precis kommit hem frÄn farbror doktor. Har varit dÀr för att fÄ lite starkare/bÀttre mediciner mot min pollen allergi. Blev nÀstan 700 spÀnn fattigare. Fick Àven göra ett blodprov, för att se om min allergi blivit sÀmre. Men det kan jag sÀga med en gÄng att den har. Men men, man mÄste ju ha allt pÄ papper idag...

Kl 13:00 ska jag vara inne i stan igen, för dÄ ska jag anmÀla mig till engelska kursen som börjar pÄ mÄndag. Hoppas jag klarar av den, men Àr tveksam..

Sen ikvÀll ska jag, Malin, Lena och Sara kolla pÄ MÀn som hatar Kvinnor. Alla sÀger att den Àr sÄ jÀvla bra, sÄ hoppas nu att den Àr det med:)

Men innan vi ska dit mÄste jag hinna handla lite med. Ska köpa mat tills pÄ lördag, dÄ Patrik familj ska komma pÄ middag. Ska bli en trevlig/mysig kvÀll. PÄ dagen ska jag och mamma (hoppas jag nu) till Ikea, ska köpa en massa nya saker. PÄ fredag kvÀll SKA vi bara vara hemma och mysa, vill verkligen det nu. Var sÄ himla lÀngesedan vi BARA var hemma och mös en dag..
Annars i veckan Àr det bara jobb, vad jag vet om.. StÀda lite hÀr hemma med kanske...

Är sĂ„ himla trött pĂ„ min blogg, tyckte inte alls att den blev snygg, inte sĂ„ som jag ville ha den frĂ„n början... MĂ„ste göra om den igen...

Nej nu ska jag diska lite grann sen igÄr...
22 mars 2009

postheadericon Mycket trevligt..

Mycket trevligt hade jag igĂ„r tillsammans med er tjejer. Synd att försĂ€ljaren kom sĂ„ sent, och att hon var otrevligt. men men... Det var Ă€ven synd att VISSA inte följde med ut, för fy fan vad roligt jag hade det:) kom in pĂ„ Grand UTAN att visa leg. KĂ€nner mig vĂ€ldigt stolt över det:) Men tyvĂ€rr fanns det en jĂ€vla idiot dĂ€r inne, som nĂ€r jag och Zarah skulle gĂ„ in pĂ„ ett av dansgolven, sĂ„ tog han helt plötsligt tag i min arm och drog mig till honom, men jag kĂ€mpade emot och tillslut drog jag sĂ„ hĂ„rt sĂ„ jag kom loss och satte mig pĂ„ golvet, MEN den idiotem lyckades dra av mina armband, som jag var VÄLDIGT förtjust i. Sen följde han efter mig typ hela tiden kĂ€ndes det som, för vart jag Ă€n var sĂ„ sĂ„g jag honom. USSH!

Lite bilder som Àr tagna pÄ grand





















Lite andra bilder hemifrÄn Emely...





















21 mars 2009

postheadericon Ledig

Idag Àr jag ledig och det Àr hur hÀrligt som helst:) Men tyvÀrr sÄ nÀr man Àr ledig sover man inte speciellt lÀnge, sov till runt 8 idag, men gick inte upp förens vid 9. Har bÄde hunnit diska, stÀda toaletten och damsugit fram tills nu:P SÄ kÀnner mig duktig. Nu ska jag gÄ och klÀ pÄ mig, och Àta frukost sen ska jag in till stan en snabb runda, ska se om jag orkar sola med, skulle verkligen behöva det. Sen ska jag hem till mamma och pappa en runda, ska bli trevligt det:)

Sen ikvÀll ska jag hem till Emely pÄ sexparty, hehe.. Ska bli trevligt, sen ska vi ut med:)

Nej nu mÄste jag Àta lite grann.. hej svej..
20 mars 2009

postheadericon Fredag

Äntligen Ă€r det fredag och helg. Ska bli sĂ„ skönt ska ni veta...

Ska snart hoppa in i duschen, men först sk Emelie komma och lÀmna en ska till mig. om hon kan ringa nÄgon gÄng, för tiden gÄr... Sen ska jag ivÀg pÄ tuperwear party (om det stavas sÄ).. I morgon ska jag in till stan en runda och sedan hem till mamma och pappa, det var ett tag sedan jag trÀffade dem nu... Sen Àr det fest pÄ kvÀllen:=)

Ha en trevlig helg alla!
19 mars 2009

postheadericon VÅR!!!!

MÄste bara börja med att sÀga vilka underbara dagar vi har haft med solsken och minst 10 plus, det Àr inte illa det- Hoppas det hÄller i sÄg, men hört rykten om att det ska snöa nÀsta vecka...*blÀÀÀ*.. Nog om det nu...

I tisdags var det nog min lyckligaste dag nĂ„gonsin, nej men, en mycket lyckad dag. Började med att jag,Malin och Kevin gick in till stan, för att jag sedan skulle möta Lila vid halv 12, dĂ„ vi tog en fika och snackade lite. Sen skulle jag gĂ„ till VLC (vĂ€gledning och lĂ€rcentrum, som det heter), för att prata om högskolan, fick en del BRA information, som slutade med att jag dĂ„ ska börja plugga nĂ€sta mĂ„ndag (den 30/3). Ska dĂ„ börja pĂ„ en Engelska B kurs, som ska vara i 10 veckor, sĂ„ jag lĂ€ser pĂ„ 50%, och kan dĂ„ jobba samtidigt, om jag dĂ„ kommer klara av det, hĂ„ll tummarna för mig! Om jag klarar det sĂ„ kommer jag FÖRHOPPNINGSVIS in pĂ„ högskolan till hösten, vilket skulle vara helt UNDERBART! MEN, om jag inte kommer in för att jag inte klarar engelskan, eller jag har "för lite erfarenhet" sĂ„ kan jag gĂ„ och lĂ€sa en pĂ„byggnadskurs i Osby (pĂ„ distans dĂ„) som vara i ett Ă„r, och efter det sĂ„ kommer jag förhoppn ingsvis in, om jag inte kommer pĂ„ reserv eller nĂ„got sĂ„dant, skit. Men med min vanliga "tur" sĂ„ kommer jag kanske inte in... SĂ„ nu vet jag vad jag kommer göra till hösten i allafall. Vilket kĂ€nns vĂ€ldigt skönt..

SĂ„, efter att jag varit pĂ„ VLC, sĂ„ trĂ€ffade jag Zarah och Sara, sĂ„ jag tog en fika med (oxĂ„), vi gick Ă€ven en runda pĂ„ stan och kolllade in alla snygga klĂ€der som finns. Åhh gud, man vill ju bara haaa:) Efter det, förljde jag med pappa till WahlgĂ„rds fĂ€rg, för vi ska mĂ„la om vĂ„ran toalett (fick reda pĂ„ att hyresvĂ€rden ska betala det, sĂ„ skönt blir det), bestĂ€mde mig för att ta vitt.. Har redan vitt kakel, men det Ă€r skönt nĂ€r det Ă€r vitt, för det kĂ€nns frĂ€ch, och sen kan man sĂ€tta till vilka fĂ€rger man vill. Ska nog ta vĂ€ck en av hyllorna som vi har dĂ€r med. Eller om vi ska köpa nĂ„got annat, jag har inte bestĂ€mt mig, men det ska bli skönt. Har alltid kĂ€nnt att toaletten kĂ€nnts sĂ„ Ă€klig.... Sen har jag övertalat Patrik om att göra en fondvĂ€gg i storarummet. Ska bara höra med hyresvĂ€rden om jag fĂ„r lov att göra det. Ska höra med honom om nĂ€r flĂ€kten med kommer. SĂ„ hoppas att det kommer hĂ€nda lite saker snart, hade varit skönt:)

Annars sÄ igÄr jobbade jag, sen var Lena hÀr och kollade pÄ film. Lika trevligt som vanligt:) och idag vet jag inte vad som hÀnder, ska nog fixa en del saker pÄ datorn. skicka in ansökningen till högskolan och sÄdana saker. Sen ska jag mysa och kolla pÄ film med Àlsklingen..

Ni fĂ„r ursĂ€kta att jag inte bloggat pĂ„ ett par dagar och skriver av allt nu i stĂ€llet. Men har inte mĂ„tt sĂ„ bra. Har haft lite panikĂ„ngest för det med skolan. Är bara sĂ„ orolig om jag kommer klara av att lĂ€sa Engelskan och samtidigt jobba... Är mest orolig för OM jag kommer klara engelskan över huvud taget, för dem sĂ€ger att den Ă€r SVÅR. Men vi fĂ„r se....

Ojojoj, nu kom en nyduschad Patrik in i datorrummet.... hehe..! Lukktar vÀldigt gott, mums!
16 mars 2009

postheadericon Bakad potatis

Ska vi ha ikvÀll, stÄr i ugenen nu, tyvÀrr tar den ju sÄ himla lÄng tid, men dÄ kan man passa pÄ att göra lite andra saker hÀr hemma:P Jobba idag, haft e kort me intenvis dag, vilket Àr skönt:) Hunnit med o handla lite med. Efter maten sa jag ut och gÄ en svÀng med Malin o Kevin, skönt. TÀnkte jag skulle gjort det innan, me orkade inte. Det Àr alltid trevligt med lite sÀllskap ju...

I morgon Àr man dÄ Àntligen ledig, hÀrligt:)! Sova, Àr precis vad jag ska göra:)
15 mars 2009

postheadericon Fy fan..

Fy fan vad jag Àr trött nu. Har jobbat hela helgen.. Idag har jag varit sÄ trött sÄ hela dagen har jag bara lÀngtat hem.. IgÄr kvÀll sÄ trodde jag att vi bara skulle vara hemma och mysa för en gÄng skull, men sÄ slutade inte kvÀllen, utan Patrik skulle ut och jag följde med pÄ förfesten, dÀr vi kollade pÄ Melodifestivalen.... Sedan Äkte jag hem för att sova...

Annars sÄ i onsdags kvÀll var jag ju pÄ ljuspartyu, var trevligt men SVIN nya saker, men snygga! Handlade tyvÀrr inget, har inte pengar till det... I torsdag sÄ var jag Àntligen ledig, och dÄ var det fart pÄ mig... Jag Dammade, dammsugade, torkade golven, tvÀttade, var en runda i stan och köpte min Àlskade skin-jacka, var ute och gick, handlade OCH bakade en kladdkaka, allt detta hann jag INNAN kl slog 16:00, tÀnk er det! Var sÄÄ stolt. Men sen sÄ under dagen ringde dem och undrade om jag kunde hoppa in och jobba i fredag (var egentligen ledig) men snÀll som man Àr tackar man inte nej, sÄ fick jobba dÄ. PÄ kvÀllen var vi pÄ bio, sÄ Wachman, ingen film att se enligt mig, men Patrik tyckte om den.. Mycket blod och nakna brudar, hehe.... Sen var det lördag och dÄ jobbade man... och idag Àr det söndag.. Ska BARA jobba i morgon med, sen Àr jag ledig pÄ tisdag, och dÄ ska jag SOVA, som bara den:)

Ojj, glömde berĂ€tta att min klĂ€nning kom i onsdags med, FAN VAD SNYGG den Ă€r... Åhh helt underbart:=)...

Nej, nu mÄste jag fixa lite andra saker.. Ha en trevlig kvÀll...
10 mars 2009

postheadericon VĂ€rldens lyckligaste

Idag nÀr jag kom hem frÄn jobbet sÄ fick jag vÀrldens chock, vet ni va, Patrik hade gjort MAT, och inte vilken mat som helst, utan potatisgratÀng (dock fÀrdigköpt), med grillad kycklingfilé och café de Paris sÄs... Mums, jÀtte gott blev det:)

Annars har det inte hÀnt sÄ mycket idag.Ska bara slappa nu ikvÀll, gytt!
I morgon Àr det jobb, sen ska jag hem pÄ ljusparty hos en jobbarkompis, ska bli trevligt:)
09 mars 2009

postheadericon God kvÀll!

det blev lite Àndrade planer idag, trÀffade Sara en runda inne i stan, hann med en dek saker, gÄ i affÀrer, fika, af (arbetsförmedlingen) och Àven en del snack pÄ Kommunal. EN trevlig visstelse.. Hoppas det ordnar sig i morgon Sara...

Handlade lite efter det, sedan lagade jag mat. Lasagnettem blev detm mycket gott. Och Àven en promenad nu ikvÀll hann jag med. KÀnns vÀldigt skönt...

Nu ska jag fixa en del saker med Unga Allergiker, dem ska ha styrelsemöte pÄ lördag, och en massa saker som ska fixas till det. TyvÀrr Àr det bara jag som bryr mig, sÄ det fÄr bli jag som fixar allt*suck* Men det fixar sig...

postheadericon Hej igen..

Ringde precis till H&M, för att höra med dem om varför den hade försvunnit, men det var sÄ att den var nere i "packningen" sÄ jag skulle troligt vis fÄ den denna veckan:) SUPER glad blev jag nu:)

postheadericon jooo

IgÄr kvÀll sÄ skulle jag gÄ in pÄ H&M:s sida för att se nÀr mitt paket skulle komma, dÄ hade dem tagit bort min klÀnning frÄn bestÀllningen, sÄ nu kommer den inte. FAN vad besviken jag blev, sÄ kan dem vÀl inte göra????

Var inne nu precis och kollade, dĂ„ hade dem fĂ„tt in en i 36, men jag tror inte jag kan ha den. Hoppas dem fĂ„r in i 34 igen, ska ha koll varje dag nu... HOPPAS att jag fĂ„r den jĂ€cla klĂ€nningen snart, vill SÅ gĂ€rna ha den:)


postheadericon MĂ„ndag Morgon

God Morgon pÄ er!
Idag vet jag inte redigt vad som hÀnder. Hade tÀnkt ut och gÄ en lÄng promenad, men det Àr vÀldigt dimmigt ute, sÄ jag vÀntar nog ett tag till, tills det har försvunnit. Annars sÄ ska jag nog ut pÄ Rusta en svÀng, ska se om dem fortfarande har nÄgra burkar som Lena köpt, som Àr skit bra (bra att ha som mat-lÄda till jobbet), sÄ hade varit bra om dem hade dem kvar. Annars sÄ ska jag nog bara inom Willys och handla lite bröd, och mjölk med, sÄ blir en slapp dag, idag med. SÄ himla skönt. Ska plocka upp frÄn helgen med, men det tar inte lÄng tid:) SÄ ser nog min dag ut idag...
08 mars 2009

postheadericon Göteborg + TrollhÀttan.

Kl 13:50 begav vi oss norröver pÄ ett tÄg, som skulle ta oss till Göteborg. Resa gick hyfsat snabbt, vilket var skönt! VÀl uppe i Göteborg var det inte alls svÄrt att hitta till Nordstan, som köpcentret hette, som lÄg alldeles bredvid stationen. VÀldigt stort var köpcentret, med mycket affÀrer.


NÀr affÀrerna stÀngde sÄ begav vi oss till en pub,dÀr jag bestÀllde in lite mat, och dricka. Vi satt dÀr inne till ca halv 9, för dÄ skulle vi möta upp Alex pÄ stationen, han slutade jobba dÄ. TyvÀrr gick det inte nÄgot tÄg pÄ ett tag, sÄ vi fick sitta dÀr och snacka, men det gjorde inget. Det var ju gott sÀllskap:=)
NÀr vi vÀl hade kommit till TrollhÀttan, sÄ sa Alex att det var 8 stenkast frÄn stationen hem till dÀr dem bor, men shoo ko att det var. Skit lÄngt ju, tog nog en halvtimme (med all packning) att gÄ, men nÀr vi vÀl var framme var det vÀldigt uppskattat. Strax efter anlÀnde Suzi med till stationen och vi gick för att möta henne. NÀr vi alla sedan var hemma satt vi mest och snackade en massa vid halv 4 kom vi i sÀng...

Jag och Patrik vaknade tidigt pĂ„ morgonen, sĂ„ vi satt och spelade kort, men nĂ€r vi tröttnade pĂ„ det, sĂ„ begav vi oss ut i "storstan" för att hitta en affĂ€r att köpa lite frukost i, dĂ„ var klockan halv 1... NĂ€r vi stĂ€ngde ytterdörren sĂ„ vaknade dem:=).Efter frukosten stack vi till Överby köpcenter. Men innan det sĂ„ gick vi till Gina Tricot i TrollhĂ€ttan, dĂ€r jag hittade en del som jag köpte:)
Vi stannade inte alls lĂ€nge dĂ€r, och klockan var mycket, sĂ„ vi var tvungna att bege oss hemĂ„t. VĂ€l pĂ„ kvĂ€llen kom det inte fler Ă€n 2 till, som hade kört frĂ„n stan, Hade vi vetat om det sĂ„ hade vi kunnat Ă„ka med dem hem, men det hade vi inte tĂ€nkt pĂ„, men men.. KvĂ€llen var mycket trevlig annars och vi stack ut pĂ„ ett stĂ€lle som heter SandsBar (tror jag)blev Ă€ven fottade dĂ€r, men kan inte hitta sidan som han sa att bilderna las upp pĂ„. Hade mycket trevligt dĂ€r. TyvĂ€rr stĂ€ngde dem redan kl 02:00, och vi kom vĂ€l vid 01:00, sĂ„ hann inte med sĂ„ mycket dans, men lite iaf... Sedan gick vi hem och alla var trötta, sĂ„ vi la oss. Men klockan hann Ă€ndĂ„ bli 04:00 innan vi kom i sĂ€ng "lustigt". TyvĂ€rr sov jag dĂ„ligt och oroligt för jag visste att vi skulle upp tidigt. Skulle upp redan kl 08:00, för tĂ„get gick 09:00, och det var ju mer Ă€n 8 stenkast dĂ€rifrĂ„n... Men vi hann med tĂ„get, trotts att det bara blev en ca 3 timmars sömn för min del. VĂ€l inne i Göteborg igen fick vi vĂ€nta i 1½ timme innan tĂ„get skulle gĂ„, sĂ„ vi Ă„t oss en rejĂ€l frukost, FAN vad gott det var, typ inte Ă€tit nĂ„got sen i fredags... Sen gick vi in till Nordstan igen, för att fördriva tiden lite, köpte tvĂ„ linnen till pĂ„ Gina Tricot. Hade funderat pĂ„ det under kvĂ€llen/natten om jag skulle köpa dem eller inte, hehe.. Sen kl halv 12 satte vi oss pĂ„ tĂ„get pĂ„vĂ€g hem, MEN strax innan vi var i Halmstad, sĂ„ berĂ€ttade dem att det var en ledning som hade gĂ„tt av sĂ„ vi som skulle till HĂ€ssleholm var tvungna att ta BUSS frĂ„n Halmstad till HĂ€ssleholm, det innebar ju att det skulle ta ÄNNU lĂ€nge tid innan vi var hemma. TyvĂ€rr hamnade vi pĂ„ en kass buss som var fullt med folk och ISKALLT var det dĂ€r inne, man bara satt och frös. Men tur hade vi, för direkt nĂ€r vi kom till HĂ€ssleholm sĂ„ gick det en buss som skulle ta oss till Kristianstad, och vi landade i Kristianstad 1 timme efter berĂ€knad tid, inte sĂ„ farligt.

Direkt nÀr jag kom hem sÄ slÀngde jag mig i duschen, och FY FAN vad skönt det var:) Man blev varm och go igen. Sen nu sitter jag hÀr, och ikvÀll ska vi "kolla" pÄ en/nÄgra filmer, men tror vi kommer somna ganska snabbt. Har bestÀmt oss för att köpa mat pÄ Greken idag, har ju sÄ god mat dÀr. I morgon Àr jag ledig och jag vet inte redigt vad som hÀnder dÄ, vi fÄr se:)

Blev ett vÀldigt lÄngt inlÀgg, men hoppas ni orkade lÀsa det:)
06 mars 2009

postheadericon Vikariat

IgÄr fick jag reda pÄ att jag fick förlÀngt vikariat, fram tills den 16 april:) SÄ nu gÄr man pÄ schema fram tills dess, vilket Àr UNDERBART! Man vet vilka dagar man Àr ledig, och man kan planera en jÀkla massa:=)

PÄ tal om planera, sÄ om nÄgra timmar beger vi oss till Göteborg, och sedan vidare till TrollhÀttan. Men först ska vi stanna till I Göteborg (ska gÄ till Gina Tricot), och sedan ska vi Àta pÄ nÄgot mysigt stÀlle, medans vi vÀntar pÄ lilla Alex som jobbar i Göteborg... PÄ lördag Àr det inflyttningsfest i nÄgon lokal i nÀrheten av dÀr Alex & Susanna bor. SÄ det kommer bli mycket drickande denna helgen, men vafan.. Jag jobbar ju nÀsta helg sÄ... TyvÀrr kommer vi Äka hem tidigt pÄ lördag, redan kl 09:03 gick tÄget, men men.. Skönt att komma hem i vettig tid ÀndÄ:P

Nu ska jag stÀda undan lite hÀr hemma, Àta lite frukost, och packa ner det sista innan jag ska bege mig till stan. Ha en trevlig helg alla!
04 mars 2009

postheadericon VÅR

Idag sÄg jag bÄde snödroppar och krokusar som hade slagit ut, dÄ kallar man vÀl det vÄr, eller?
Annars sÄ sov jag ganska lÀnge idag, skönt men ÀndÄ jobbigt för man förlorar ju nÄgra timmar, hehe. Men duschade och Ät frukost sen gick jag, Malin, Kevin, Sara och Linnéa in till stan, Sara skulle fixa nÄgra paket och sÄ. Sen Äkte jag med hem till Lena dÀr vi fikade och jag gosade med Linnéa. Man Àr sjukt sugen pÄ att skaffa barn sjÀlv nÀr man har en sÄdan liten i famnen. Men den dagen kommer med:)

Nu har jag lagat köttgryta och diskat efter oss, sÄ nu ska jag bara ta det lugnt. Ska nog packa lite tills pÄ fredag. sÄ jag slipper göra det i morgon, dÄ kommer ju lena och det blir ganska sent...
03 mars 2009

postheadericon KLÄNNINGEN

Gick in pÄ H&M:S hemsida för att kolla om klÀnningen möjligen hade kommit in igen, och gissa, JO det hade den gjort, sÄ jag har bestÀllt den, och den skulle tyvÀrr inte komma förens v 12, men jag kan vÀnta, hehe.. Bara jag fÄr min snygga klÀnning, villle ha den i brunt igentligen, men svart duger bra det med:)

postheadericon Dagen idag...

Jobbade igÄr och idag som vanligt. Dagarna bara rinner ivÀg och man hinner inget, kÀnns det som. Efter jobbet igÄr Äkte jag in för att byta jackan som jag pratade om, kÀnns mycket bÀttre nu:). Kommer bli super nöjd med den. efter dte Äkte jag för att handla lite och sen var det dags för mat.. Men tyvÀrr sÄ upptÀckte vi att vi inte hade nÄgot varmvatten, sÄ vi kunde varken diska eller duscha igÄr (kÀnner mig Àcklig) men Àr ledig i morgon sÄ dÄ ska jag duscha, hehe... Det var nÄgot med pannan nere i kÀllaren och nÀr vi vaknade i morse, hade vi bara 16 grader, det var kalt!

Hra varit hemma hos mamma en runda idag med, skulle lÀmna en sak dÀr hemma, sÄ passade pÄ att stanna en stund med och snacka lite grann...

I morgon Ă€r jag ledig, vet inte redigt vad jag ska hitta pĂ„, men jag ska ut och gĂ„ en runda vet jag. Ska nog bara ta det lugnt, behöver det. Har inga MÅSTE i morgon, vilket Ă€r VÄLDIGT skönt:)

Nu ikvĂ€ll har jag fixat en massa saker med Unga Allrgiker, fixat budgeten och betalt dem sista rĂ€kningarna, sĂ„ nu kan jag slĂ€ppa allt det dĂ€r för ett tag framöver, vilket Ă€r VÄLDIGT skönt:) Finns i bakhuvudet annars hela tiden...

Till helgen ska vi Ă„ka till TrollhĂ€ttan (för er som missat det), ska hem till Alex & Sussanna pĂ„ inflyttningsfest, vilket ska bli VÄLDIGT trevligt. BestĂ€mde oss för att vĂ€nta i Götteborg tills Alex slutar, och sedan Ă„ka gemensamt till TrollhĂ€ttan. I Göteborg ska vi besöka GINA TRICO, bara ÄLSKAR den affĂ€ren, men som vanligt kommer jag vĂ€l inte hitta nĂ„got... Sen ska vi Ă€ta pĂ„ nĂ„gon restaurang med, sĂ„ det ska bli mysigt:=) Men har en kĂ€nnsla av att det INTE kommer bli sĂ„ mycket sovande den helgen, sĂ„ skönt att jag Ă€r ledig pĂ„ mĂ„ndag med:)

Vet inte om ni lĂ€ser i Kristianstadbladet, men i den stod det om SkĂ„nemejerier idag, om att dem hade varslat 25 personer, men det bvar inte hĂ€r i Kristianstad, utan i Malmö dĂ€r dem producerar mjĂ€lken. Men Patrik hade lĂ€st pĂ„ deras forum, att dem skulle varsla fler folk, runt om i SKĂ„ne, och vi Ă€r VÄLDIGT oroliga för att Patrik kommer för gĂ„, för han Ă€r ju sist in.. SÅ hĂ„ll tummarna nu:)

Han lĂ€ste Ă€ven pĂ„ forumet att det hade startats ett COOP SUGER FETTgrupp pĂ„ FACEBOOK, sĂ„ snĂ€lla, alla ni som Ă€r medlemar dĂ€r och hatar att Coop bara ska sĂ€lja ARLA och inte SKÅNEMEJERIER, bli medlem!
01 mars 2009

postheadericon Fest..

IgÄr hade jag en mycket mysig och trevlig dag tillsammans med mina vÀnner. Först vara jag inne i stan och shoppade en del med Zarah:) Köpte ett par skit snygga stövlar, en sjal och sen en vÄrjacka. Men jag har nog bestÀmt mig för att lÀmna tillbaka den och köpa en annan som jag hittade inne pÄ Vero Moda, men nackdelen Àr att Zarah köpte en sÄdan med, men i sÄ fall blir det inte samma fÀrger, hehe:) Men jag fÄr fundera under dagen, annars Äker jag in och byter i morgon efter jobbet(hoppas bara att den finns kvar dÄ).. Sen köpte vi inflyttningspresent till lilla Lina med, dÀr vi var pÄ middag pÄ kvÀllen. hade en mycket mysig kvÀll tillsammans med tjejerna:)
Vid 10 tiden Äkte vi vidare till en annan fest inne i stan, hade lika trevligt dÀr. TyvÀrr stack vi ut sÄ sent, sÄ vi kom inte in pÄ nÄgot utestÀlle och fick sitta pÄ Burger King i över en timme för att vÀnta pÄ bussen:( Men vi överlevde!

HÀr kommer lite bilder fÄrn kvÀllen, som jag vet att vissa nog Àr intresserade av:)












(EFTERSOM DETTA INTE BLIR SOM JAG VILL OCH PATRIK INTE ORKAR HJÄLPA MIG, FÅR DETTA TEXTEN BLI MITT I ALLT, SKULLE VARIT UNDER ALLA BILDERNA, MEN FICK INTE TEXTEN ATT VARA DÄR, HATAR DETTA PROGRAMMET EGENTLIGEN)
Nu hÄller jag pÄ att tvÀtta för fullt, tycker det Àr skit trist,men det mÄste göras. Ska hem till Lena pÄ middag ikvÀll. Sen ska vi nog bara lata oss och kolla pÄ film:)