Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
28 augusti 2008

postheadericon Jobbat

Har nästan precis kommit hem från jobbet. SKönt att man bara jobbar till halv 3.. Har precis betalat våra räkningar med, hann inte göra det igår. Hade en del över denna månaden, men det ska sparas. Man vet aldrig. jag har ju råd att resa med mamma, men jag vet inte. Vill upp till Ullared med:)

Igår var jag inne i stan, men köpte inte en enda sak till mig, solade bara, för man är ju en jävla bekfis nu.. Inte solat på typ hela sommaren..

Har fårr många glada och fina nyheter idag. När jag kom till jobbet så stod det en lapp, men en massa tider till mig, tackar vi för:) Sen pratade jag med en på jobbet, som hade varit på utbildningen som var i tisdgas för att som jobbade innom kostenheten (som det så fint heter) där hade dem bla diskuterat hur dem skulle behålla sin vikarier, och ALLA ställen som jag hade var på hade snckat gott om mig, så nu har man ett bra rykte, och det ledde till att ett annart ställe (Allögården) ringde och frågade om jag kunde jobba där på lrödag, givetvis tackar man inte nej. men jag har hört en massa dåliga saker om detta ställe, men jag ska ge det en chans. Hoppas det är ett hyfsat ställe så man kan få mer jobb där, för det ligger nära, så jag kan cykla dit:) och sen är det alltid pengar...:) Så idag är en VÄLDIGT bra dag för min del...
26 augusti 2008

postheadericon Glömde

skriva en sak...

Mammaberättade för mig igår att hon hade tagit ledig en vecka för att hon och pappa skulle reda, men pappa fick inte ledigt, så hon frågad eom inte vi kunde resa, men under jusst den helgen så ska jag SÅ KLART JOBBA! Skit jobbigt, sen vet jag inte om jag har pengar till det heller, vet ju inte hur mkt jobb jag kommer få framöver.. ussh vill väldigt gärna komma bort, hade varit såååååå skönt! Men som vanlligt är det ekomnomin som styr!

postheadericon En bra dag...

Har igentligen inte så mycket och säga om förra veckan. Var mest hemma om dagarna, bara i Torsdags som jag var inne i stan med Maria, hon shoppade snygga kläder:) Om man ändå hade haft råd ned det:P i Fredags så jobbade älsklingen fram till 12, sen åkte vi in till stan för vi skulle klippa oss:) Snygga blev vi:) på kvällen gjorde vi inte så mycket, tänkte vi skulle kollat på Mamma Mia, men det fanns inga biljetter kvar:(

I lördags jobbade jag föst mellan 7-17. Sen åkte jag hem och fixade till mig lite, sedan iväg och möta upp en som hette Madde, för i söndags så hade vi ett möte.. Vi skulle mest gå igenom så allt fanns med oich dyligt. Sedan stack vi hem till T&J som bjöd på mat, MYCKET god mat, TACK! Vi hade en trevlig hemma kväll, men cider/öl och sälskapsspel:)

Sedan söndag vaknade man i lagom tid, duschade och lite så, sen träffade jag MAdde igen, för att restrerande folk skulle komma till mötet. Blev ett lyckat möte, och man är kassör detta året med, men jag hoppas att vi kommer engagera oss lite mer denna gången:) Sedan åkte jag till pappa där vi käkade kebabrulle, mums! Sedan hem och slappade...

Igår, måndag var jag hemma hos mamma hela dagen, hjälpte till att måla, hacka ner gips och körde lite ärenden till dem, en heldag där hemma. Fick mycket gjort, väldigt skönt!

idag, tisdag har jag jobbat i Arkelstorp, skönt att komma tillbax dit, väldigt lugnt och trevligt ställe. Ska även jobba på torsdag, och kanske fredag.. Så det ploppar upp en del arbete nu. Ska ringa lite samtil idag, eller i morgon med, så får vi se vart det leder!

För er som är intresserade så gjorde jag några kraftansträngningar förra veckan för att ta ett snack med hölgskolan... Fick tag i han killen som jag skulle (som jag hade skickat en del arga mail till) de visade sig att han hade skickat dessa maik vidare till en annan kvinna (utan att jag fick reda på det). som jag fick nummret till.. Pratade med henne och hon förklarade en del saker flr mig, som jag inte visste om. Utan anledningen till att jag INTE kom in, var att jag inte hade fyllt i reel kopetens, som det så fint heter. Det var att man skulle fylla i ett personligt brev där man berättade om sina problem och lite sådär, men jag hade då inte fått reda på detta i tid, och kunde inte skicka in det. men hon kunde inte göra mycket åt sakenm utan hon sa åt mig att göra en överklgan, och det har jag gjort. Men jag har inte hört ett smack från något om det. Så antar att det inte gick igen. Vet inte vart jag ska vända mig hellerm för att höra om brevet har kommit fram, eller jaaa... Som sagt, vet inget alls!
Lite tråkiga nyheter...
24 augusti 2008

postheadericon Söndag kväll

Har inte skrivit här på hela veckan ser jag...
Orkar tyvärr inte skriva sp mkt idag, men det kommer kanske i morgon lite uppdateringar. är ju trotts allt en del som hänt denna veckan:( Tråkiga nyheter då.. Men det är som vanligt i mitt liv...
Nej nu ska jag sova, har redan somnat tre gånger ikväll...

God Natt!
18 augusti 2008

postheadericon Måndag

Jobbat idag, kl 7-16.30 fick jobba över lite grann.. Har börjat göra om köket på jobbetm så allt var upp och ner:S

Har inte hört något från skolan idag heller, men ska ta och ringa i morgon IGEN... Är så trött på skiten nu..

Var inne precis och kollade på arbetsformedlingen, men finns ju knappt några jobb att söka, skit tråkigt... AHHH! VAd fasiken ska man göra?! Annars så ska jag bara vara hemma i morgon, finns inte så mkt att göra.. Kanske börja med scrapbookingen igen? får se vad som händer... Sova länge i allafall, haha!

Nu är älsklingen på tennis med kompisarna, jag ville också följa med, men ingen anna tjej som vill följa med? Är skit sugen på att följa med, inte för att jag är duktig, men man måste ju testa allt:P haha!

nej, om man ska ta och träna lite på wii:Et?!
17 augusti 2008

postheadericon Puuh!

Nu är helgen över och allvaret börjar i morgon igen...

Vaknade i lagom tid i lördags morse. steg upp tog hand om disken och plockade undan lite grann.. Bestämde mig sedan för att ta bilen(hade tänkte åka busss) hem till mamma. När jag kom till svängen framme vid kyrkan hör jag en smäll från blen, tänkte om bussen hade kört på mig, körde fram en bit, stannade och kollade, då var det fäljen på högra bakdäcket som trillat av, tänkte att jag kör sakta hem till pappa så han får kolla på det. Men när jag lört en bit så märker jag att bromsarna inte tar och kör rakt ut framför en annan bil, fick trycka snabbt på gasen för att få upp farten igen (bromsen tog lite ändå), nästa gång jag ska bromsa funkar det bra, men börjar bli liiite misstänksam.. men fortsätter ändå, när jag kommer in på gatan där mamma bor så kör jag ner och ska vända, men där finns en del gropar och när jag precis kommit runt, hör jag bara hur bilen brakar ihop, får panik och börjar skaka... ringer till pappa som kommer ner och får leda mig in i husen, kommer knappt ihåg något, fick nog e shock. Men det visade sig att hela hjulet hade trillat av! VA FAN SÄGER JAG BARA!

Efter lite fick och lite lugnande så börjar vi leta efter lite delar. Visar sig att följen låg påparkeringen, och ett kullager ligger bara en liten bit bort, så hjulet har varit löst enda sedan jag körd ehemmifrån. Idag så ringde pappa till en som är polis, han sa att jag ska polis anmäla detta, för det är mordförsök... Vilken tur att det hände så nära där hemma. Tänk om det hade hänt idag, då vi varit på Tosselilla!
Vi tror att det är någon som varit och skruvat på däcken under natten, fy fan säger jag bara, det kunde ha slutat illa, mycket illa!!!!

Är förbannad för att allt ska hända jusst nu, när man inte har råd...

Under lördagskvällen hade vi besök av Lena och Kevin, åt lite mat och chockladpudding, mums! Dem stannade inte så länge, för KEvin skulle hem och sova sedan, Men hann visa bilder och filmer från Paris:)

Idag söndag har vi då varit på Tosselilla. Hörde att det regnat här hela dagen, men där nere7uppe har det inte regnat alls, kom lite stänk när vi kom fram men sen har vi haft uppehållsvädermVäldigt skönt:) Tiden har gått fort, hann inte med allt som vi ville, men så är det.. Nu är älskling och jag väldigt trött, måste sysselsätta oss för att vi inte ska somna, han kiollar på Hellboy 2, är inte intresserad av det, så sitter här för att jag inte ska somna så tidigt... I Morgon ska jag jobba, i Åhus... Trevligt att hitta på något... Någon som vill göra något i veckan? Ska bara vara hemma och uggla...

JAg hoppas jag kommer få några trevliga samtal från hlgskolan i morgon, Snälla kan jag inte bara få komma iNn??? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
15 augusti 2008

postheadericon Fredagkväll

och jag sitter här. Har bara varit hemma och kollat på film nu ikväll.

Känner mig inte alls bra idag. är redan uttråkad har bara gått hemma i 3dagar, men allt känns ändå piss. Fy fan vad jag hatar livet jusst nu, vad ska jag ta mig till? Inga pengar har man så man kan hitta på saker heller, fy fan va tradigt!!!

Är bara så orolig för framtiden, men innerst inne vet jag att allt kommer lösa sig, Patrik får säkert förlängt, och jag hoppas verkligen det, för det är något han vill. och hur UNDERBART hade det inte varit om jag kom in på skolan? För en gångs skull finns det något jag verkligen VILL göra, men då ska det inte funka, fy fan va allt ska vara orättvist. Eller nej så kan man inte säga, jag har haft tur med en massa andra saker, men man känner så bara för att något går emot en...

Annars har jag städat och diskat här idag. Varit ute och gått en lång promenad, hade stegräknaren på mig 7300 steg, kanske inte JÄTTE mycket, men bättre än inget. Vägde mig i morse med, hade gått ner 1,7 kg sedan jag vägde mig sist (på Wii fit).. Alltid en början... Inte för att jag vill gå ner i vikt, men jag vill få bättre kondition och fastare och starkare muskler, hade inte varit fel, hehe!

I morgon ska jag nog hem till mamma, hpn ville jag skulle följa med på något, vet inte redigt vad det var. Har funderat på om jag ska cykla hem, det är ju dock 5 km så blir att cykla 1 mil sammanlagt i såfall, beror på vädret säger jag bara. Men hade inte sutit fel annara:P

nej, tror jag ska lägga mig nu, älsklingen sover redan, han börar kl 05:00 i morgon, så finns inte mycket att göra här, som sagt är VÄLDIGT deppig idag!! Någon som kan muntra upp mig?
14 augusti 2008

postheadericon Rumpnisse

Har glömt och berätta lite om helgen som varit... HAr ju varit en ganska så+ hektiskt ich trevlig helg..

Börjar med i fredags så var jag hemma från jobbet, städade och plockade undan lite för på kvällen hade vi fest här hemma. En massa folk som kom, men tyvärr kom inte alla som var bjudna utan en viss person dissade oss för att åka till HÄSSLEHOLMSFESTIVALEN, väldigt dålig stil! Men vi andra som var här (17 st i våran lilla läenhetÄ) hade väldigt trevlig, eller jag hade det. patrik ber så mycket om ursäkt han blev lite väl kräkfull, haha! Vi stack ut på banken, men hade inte jätte skoj, tyckte bande var lite dåligt som spelade...

Lördag: vaknade med en rejäl baksmälla, men den försvann snabbt när man insåg att man hade saker att göra. Kl 14:30 kom pappa och hämtade mig då var det dags för förberedelser till mitt kalas. Jag gjorde tårtor och patrik fixade salladen:) Mycket gott blev allt.. Fick en massa fina presenter(gå in på min bilddagbok så finns det bilder där) ! Blev ven utgång denna kväll, på banken med. HAde roligare denna kvällen, det var visserligen samma band som spelade dagen innan, men det var bättre låtar denna dagen:) Men som vanligt ska man hem när man har som roligast...

Söndag: vaknade tidigt av väckarklockan och IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! och vi skulle åka till TOsselilla men vädret tillät inte det. Så vi begas oss (med patriks familj) först till Bo Ohlsson i Tomellila, inget märkvärdigt där... Köpte lite små saker, patrik köpte nya kallingra för han hade inga rena, HAHA! Sedan åkte vi till Kiviks musteri, köpte lite cider och saft... OCh sedan till huvudatraktionen, Café Annorlunda! Goooda kakor, men lite torra! Sedan begav vi oss hem här, där vi spelade spel och snackade lite.. Sedan var det dags att beställa mat:) Köpte en superduper god KYCKLINGRULLE på Balkoni:) Var mätt när jag vaknade i måndagsmorse med, så mäktig var den! Så såg min 20 års dag ut!

Annars så har mna varit och shoppat i stan idag:) Var inne på Vero Moda, hade öppningserbjudande. Köpte en jacka för 200, byxor för 160 och en kofta för 99:) hehe! Har pratat med högskolan idga igen, men ingen som kan berätta något för mig, jävla AS! Ska försöka få tag på dem i morgon igen.. Skickade in en efteranmälan till Malmö idag, hoppas man kommer in där i stället:=)
12 augusti 2008

postheadericon Höskola=SKIT!

Tyvärr orkade jag inte fortsätta på mitt arga inlägg igår, för sog sagt var alldeles för deppig och förbannad igår..

För att dra historian rätt kort, så pratade jag med killen från Högskolan ang min antagning... Som ni säket förstår så kom jag inte in... Vet ni vad anöedningen var?? Att jag inte hade PROVAT på att läsa Engelska B... Hur FAN kan man säga en sådan sak, det har inte med saken att göra. Berättade för honom om Eva som har samma problem, och skickat in samma papper som mig, men skilnaden är att HON kom in?? Hur orättvist är inte det? Bestämde med pappa att jag ska göra en överklagan. Han skulle skriva ihop något och sedan skicka iväg det. Får hoppas att det leder något vart.. Håll tummarna för mig!

Pratade med en av massa vänninor, som jobbar på högskolan, hon sa att hon hade en i sin klass som hade vunnit ett fall när hon överklgade, men vet inte om det var ett liknande fall...

Ska ringa till högskoln i morgon igen och snacka med dem, hur man gör en överklagan och lite så..

Annars så har jag jobbat min sista dag idag (ska bara jobba på måndag med).., Så det kommer bli knapert med pengar nu fram över, kan tyvärr inte hitta på så roliga saker.. Har ju inget jobb längre.. Ingen som vet något jag kan söka?! SNÄLLA!

Patrik fick ett rätt bra besked igår, han fick förlängt en månad, så han har jobb i alla fall fram tills den siste september, hoppas han får i fler månader, så vi kan bo kvar i lägenheten. För jag tänkte söka i Malmötill nästa termin, får offra den fritiden att pendla i så fall...

Ndej ska sluta klaga en massa nu.
ALLT KOMMER ATT ORDNA SIG, ELLER HUR??
11 augusti 2008

postheadericon Helvetes

Jävla rövhål..... Är så jävla förbannad... Livet är inte rättvist,hatar mitt liv jusst nu!!

Hatar,Hatar,HATAR!HATAR!
07 augusti 2008

postheadericon 080808

Idag sägs det att det är en "magisk" dag. 080808, ska tydligen vara något magiskt.. Undrar jag?

Läste/hörde att i Sthlm så har dem kuddkrig och vattenkrig mellan gamla stan och något annat. Lite löjligt, men ändå skoj att medverka i det. Var tydligen en massa folk som skulle medverka..

Annars så har det varit en lugn natt och tån hänger kvar, har dock jävulsk ont i den jusst nu, men hoppas det släpper snart.. Är bara hemma idag, ska städa och lite så inför ikväll.. Hoppas det kommer bli en trevllig kväll, en massa trevligt folk som ska komma, så jag tvivlar på att det blir tråkigt, hehe!

Nej nu ska jag vila lite innan älskllingen kommer hem..

Sitter i telefonkö som vanligt jusst nu, ska prata med min läkare och se vad som hände med tån, som jag skrev igår gå var det ingen skellet skada, men kan ändå vara bra att veta, om det är en inre blödning eller något liknande, man vet aldrig..
Nu ska jag vila middag!

postheadericon cp-dag

Började med att jag försov mig i morse, jag som skulle jobba själv mellan 7 o 8... Precis innan frukosten skulle jag bara diska undan ett par bläck, men kom inte så långt med det förens jag fick ca 10 stycken bläck på stortån, började gall skrika och svära, fick gå till sjuksytern som skickade mig till vårdcentralen i Åhus, kom till ehn skum läkare som skickade mig till röken inne på CSK.. Rönkade tån och lite sådär, sedan fick jag vet att det hade skickat "provsvaren" till ÅHUS igen, så fick åka hem och sedan ringa dit ner, men då hade den läkaren gått hem för dagen, men hade en snäll receptionist som kunde kolla vad som stod om det, det enda som stog var att det ej var brutet, puuh! Vad skönt!

Sitter nu här hemma och lider lite, sitter i telefonkö till Högskolan med, ska se om jag kan få tag i han snubben som ska ringa mig, men verkar inte vara det enklaste...

Ska vara hemma från jobbet i morgon, kan inte gå på foten, så det är väl bäst så.. ussh undra hur det blir i morgon kväll? Kommer kanske inte orka/kunna följa med ut, men jag vill verkligen det:) Det är ju min/våran dag!!!!!

Annars så ska jag nog kolla på Ps I Love You! Har väntat på att den skulle komma ut:)
05 augusti 2008

postheadericon Väla

Igår körde jag och Lina till Väla. När vi körde hemifrån så var det fint väder, och vädret höll i sig ända ner tills i början av Helsingbord, då det började små regna.. Vi ägnade några timmar åt lite shopping:).. när vi skkulle bege oss hem var det ett JÄVLA oväder ute, och inget hade dem sagt på radion under dagen, bara dagen innan...

när vi kör på motorvägen mrker jag att det inte går att köra speciellt fort, och det gör jag inte heller.. Men när jag skulle köra om en annan bil, så skvätter det så mycket vatten över på min halva(hade dock redan väldigt mycket vatten där), så jag får vattenplaning och kör rätt in i mitträcker, får panik och bara skriker, skakar och hamnar i shock(står nu stilla mitt på motorvägen).. Efter någon minut får Lina "liv"i mig igen och säger till mig att jag antingen måste sätta på varningsblinkersen eller köra iväg, bestämmer mig snabbt för att ta mig där ifrån.. Jag kör fram till första bästa avfart och stäåller mig på en liten parrkering, ringer till pappa som också får lite smått panik, men allt löste sig.. Pappa erbjöd sig att komma och hämta oss, men det skulle ju säkert ta 1½ timme, så jag bestämde mig för att fortsätta att köra hem, Livrädda som vi var hela vägen hem. Sammanlagt tog det oss nog 2½ timme att ta sig hem. Men det berodde också på att vi hade kört för långt, vi var tydligen nästan änna uppe i Örkeljunga när vi ringde till pappa... Men vi kom välbehållna hem, med bara en liten lätt chock... Bilen blev inte heller så skadad, bara lite färg som försvunnit och någon repa på ena därren. Skönt att det ändå inte var rätte...

När jag kom hem fick jag lite beröm av mamma, hon tyckte att vi var ducktiga som orkade ta oss hem utan hjälp.. hehe! Men det kommer jag aldirg mer att göra om ska ni vet. Trodde att jag skulle dö!!! ussh!

När jag väl kom hem igårkväll runt 9 tiden, var jag så slut i hela kroppen så jag gick nästan direkt och la mig... I morse vaknade man utvilad och pigg, för en gångs skull!!!!

Har städat här hemma idag, inför fredag:):) Har hanldat lite idag med, läsk och lite ships:):):ppas verkligen att det kommer bli skoj på fredag:) Var inne i stan med och skulle se om jag hittade något tills på fredag. Var igentligen därför jag åkte till VÄla för att se om jag hittade något:) Men det gjrode jag dock inte, eller jag hittade men inget som jag ska ha på fredag, får se vad det blir...

Nej nu kommer älskllingen hem.. Ska laga lite mat, sen får vi se vad kvällen bjuder på...
02 augusti 2008

postheadericon High scool

01 augusti 2008

postheadericon fortsättnign på

LÄS INTE DETTA INLÄGGET FÖRST, BÖRJA MED DET SOM ÄR LÄNGRE NER!!!!
berättelsen efterom inlägget blev så långt..










Efter att vi varit uppe på Eifeltornet så började vi bege oss mot Triumfbågen. Men vi stannade till vid en folksaling, och det visade sig att Tour De Franc skulle precis köra förbi så vi stannade en stund, men det var så varmt så vi orkade inte stanna i solen i men är en haltimme, så i begav oss bort till Triumfbågen...








efter att vi varit där var vi så trötta,varma och svettiga så vi började leta oss hemmot. Tog lång tid det med, efterosm vi bodde så långt ut på "landet". Vi stannade sedan på hotellet, packade och kollade lite på frans tv, Patrik somnade redan vid 9 tiden, så jag fick roa mig själv, hehe!

Måndag 28 Juli!

Dags att åka hem. Började leta oss till flygplatsen ganska tidigt, hade bestämt att vi skulle åka innom city och kolla i några affärer som vi hittade på hemvägen dagen innan, men vi hittade inte dem igen, lite tråkigt, men vafan.. Man ehöver inte alltid shoppa, hehe! Kom till flygplatsen väldigt tidigt, men fanns inte så mycket annat att göra, bättre att vara i tid så man kommer hem. På flygplatsen fanns det inga affärer (inte i den delen som vi befann oss i) s där fick man sitta och hungra och tråka...
Vi mellanlandade i hanover, och även där fanns det inga affärer ellr något att äta, så man var svin hungrig när man väl kom hem vid 10 tiden på mådag kväll:)

en summa summarium:P

Har avrit en heeeeelt underbar resa med mycket äventyr, och MYCKET fina minnen... en helt klart GODKÄND resa, gör gärna om det. Rekomederar fler att åka dit:) Nej nu ska jag sova, älskling har redan sovit i över en timme! Godnatt och sov gott, glöm inte kolla in resten av bilderna på BILDDAGBOKEN.SE!!!

postheadericon Fredag kväll och en berättelse om Paris

är det och jag sitter här och skriver, nej men. Jag tycker verkligen att det är skönt att bara vara hemma ikväll. Första helg-dagen som vi bara är hemma utan att behöva fixa och dona med saker och ting... Tänkte att jag skulle skriva några rader om resan, kanske är någon som är intresserad??

Fredag 25 Juli!
Gick upp rätt tidigt, för jag kunde inte sova längre. Älsklingen började jobba kl 5:00 för att vi skulle kunna åka iväg. Kl: 9:45 hade vi bestält "taxi" min grannde skulle hämta oss, men slutade med att hans pappa hämtade oss kl9:55. Småt panik fick man. Men vi hann med tået som skulle gå 10.23..
Väl framme på flygplatsen, så började allt flyta på som bara den.







Väl framme på flygplatsen, så fick vi en väldigt bra karta och vilka bussar vi skulle ta för att komma till Hotellet som låg väääldigt långt utanför, i en lliten by som hette Shelles... Det var inte många som visste vart det låg. Framme på hotellet var vi vid 19 tiden, så vi instalerade oss och sedan hittade ett ställe att käka på. Sedan var det dags för att sova!

Lördag 26 Juli!

Idag var det älsklingen födelsedag! Han vaknade till att jag började sjunga Ja mo han leva, hehe. Med min vackra röst, men han stod ut:):) Sedan fick han paket. Efter år var det bara att rusa upp för att köka frukost sedan bege sig till Disneyland:) Resan dit tog väldigt lång tid. Väl framme var vi ju inte ensamma i alla fall.(ska se om jag kan lägga upp lite bilder,tar VÄLDIGT lång tid, annars finns dem på Bilddagboken.se.
























Dagen på Disneyland var den bästa i hela mitt liv. Allt var så fint, så barnvänligt och framför allt så värkligt. Jag kommer deffinitivt att åka dit med mina barn sen i framtiden:) Är super döjd med dagen:) och tur hade vi när vi skulle hem, fanns ingen taxi att få tag i, så vi fick skjuts av en skit snäll kvinna, som inte ens ville ha betalt:)

Söndag 27 Juli!

Idag firar vi 3 år. Tänk att vi har stått ut med varadra i 3 hela ÅR!! Hehe. Men det är verkligen mycket som hänt under dem tre åren, sjukt mycket får jag lov att säga!
Idag är det dags att bege sig till Eifeltornet (stavas det så)? En overkligt stor byggnad, med massor av folk. Fick först stå i kö i 40 minuter för att bli "tullad" v vackterna, sedan stå i köi ytterligare jaa säkert 40 minuter bara för att få ta trapporna upp, och sedan åka hiss sista biten:) Men gå upp för 500 trappsteg gör jag ALDRIG mer.. Fy fan benen bara darrade när man väl var där nere. Men åter till härligheten.. hehe. När man väl hade gått upp till andra våningen så fick man stå i köi 1 timme för att sedan få åka hiss till toppen. Väl uppe på toppen så tar min älskling fram en liten ask, och det första jag frågar är om han ska fria, j upprepar det ett par gången innan han svarar, han säger bara att jag ska öppna det. I den lilla sken liggdet en Skit fin silverring, som han har graerat in 27/7-08 Paris. Blev så glad så jag nästan började böla. Så fint, att stå dr uppe tillsammans med honom. Kan ju berätta att det var en del folk som glodde en del på oss när jag öppnade presenten, hehe!