Om Mig

Anna
Hej och välkommen till min blogg. Jag är en tjej på 24 år, som precis har tagit examen som förskollärare. När inte jobbet tar upp all min tid försöker jag att träna och även träffa mina underbara vänner. I denna blogg får du/ni läsa vad som händer i mitt liv, med mina vänner och även annat som intresserar mig...
Visa hela min profil
30 juli 2008

postheadericon Hemma igen

Så nu är man hemma och ig¨ng i sina vanliga syslor. Jobb och ännu mer jobb... Har haft en underbar resa, många fina minnen:) Kommer fina bilder sen, ska laga lite mat först:)
21 juli 2008

postheadericon helg, igen

Har varit på bio i fredags såg Hancock, en mycket bra film, I lördags hadevi kalas för älsklingen (fyller år den 26men då är vi i PARIS) och i söndags jobbade jag, som vanligt! idag var jag först inne i sta och växlade pengar, sedan hemma hos mamma och solade, fy fasiken vad skönt säger jag bara:) Nu ikväll har vi bärjat packa, nu börjar det allt närma sig:):):):)! Ska bli skönt att komma iväg!
18 juli 2008

postheadericon Äntligen

har man lite tid att sitta vid datorn, har varit en hektisk vecka med mycket jobb och lite vila..
Börjar med i tisdags då vi var på Kiviks marknad. Blev en del stress hem (fick jobba över som vanligt) och mycket bökande med vilka som skulle åka vart, och slutade med att mamma inte unde följa med, men men sådant som händer, skyller inte på någon heller!! Väl där nere var det väldigt mycket folk, men jag och älsklingen myste och gick runder och handlade lite. Jag köpte två parfymer, älskling köpte en film och sedan lite godis till oss.... Var hemma sent denna kvällen, mycket jobbigt...

I onsdags jobbade jag 8-17.00 nör jag kom hem var jag helt slut, lagade lite mat och fick älsklingen till att diska, sen somnade jag i soffan vid jaa typ 9.. helt utslagen var jag.

I går hade vi besök av J & T, som skulle äta middag här hemma. J kom vid 6 då vi skulle börja med maten för älsklingen och T spelade tennis. Strax innan grabbarna kom hem gick proppen, och vad gör två tjejer då, jo dem ringer pappa Patrik, hehe! Visste hur man bytte men kunde inte göra det för den var kokande het, så ick vänta tills grabbarna kom hem. stängde av all ström i lägenheten och skulle byta proppen, så fort han satte i den så small den, han provade en till, small den med, testade en tredje, small den med. FÖRBANNAD ringde jag till pappa Patrik, som (efterosm mamma & pappa bor granne med hyresvärden så sprag han in till dem och frågade vad vi skulle göra, pappa fick tillåtelse att byta någonting "fför vi hade bara 6 amper" så nu har vi 10amper i stället) kom hit och bytta detta till oss. TACK! Under tiden som vi väntade på att pappa skulle komma så satte vi ut grillen på balkongen, hehe! SÅ mat blev det allt. Men under tiden vi satt och åt så gick det en annan propp (den som gick till stora rummet), så T fick låna bilen och köra hem och hämta en till oss, TACK ännu en gång! Men nu verkar allt funka.. Annars hade jag/vi en väldigt trevlig kväll,spelade kort och wii. Skoj hade vi, synd bara att tiden går så fort. Får inte glömma att J hade bakat väldigt goda vaniljbullar:=)

Idag har man med jobbat, FY FAN vad trött jag var, vaknade inte till väckarklockan så försov mig, men bara i 10 minuter... Har avrit en SJUKT stressig dag, (ursäkta att detta inlägget blir långt, så är det när man inte har tid att sitta här så ofta) han som jag jobbat med idag är lie speciell, börjar han med en sak så slutför han inte det utan börjar på en annan sak, och stökar ner som FAN, skit jobbigt.. Fick jobba över en stund med idag. Åkte till Willys och köpte gyros köt till i morgon då vi ska ha kalas för älsklingen som fyller år nästa helg, då vi ska till PARIS!!!!!!!!!!!
Åkte sedan in till stan ochhämtade ut biljetterna till bion och köpte mat, stack hem kökade och sedan in tiln stan igen. Kollade på Hankock kl 18.30

Den var mycket bra, värd att se!!!!






Nu ska jag lägga upp lite bilder från förra helgen på bilddagboken, kolla gärna in dem och kommentera!!!!!!! Ska lägga mig sen, är svin trött + att jag har en del att göra i morgon!
14 juli 2008

postheadericon Film

Fick rycka in och jobba idag. Ussh tråkit, men pengar får man:)HAr varit en väldigt seg dag idag..
Annars inget skoj, bara en massa jobb. Varit och handlat med. I morgon är de Kiviks marknad som gäller, ska blikoj, synd bara att man fick tanka för 600 spän idag, så man har inte mycket pengar kvar denna månaden nu...

Nej nu ska vi fortsätta kolla på Morgan Pålsson Världsreporter! Såg den på bio, så man kan vila i mellan åt, är sjukt trött idag.
13 juli 2008

postheadericon Helgen

är nu slut och den har varit fullproppad med roligheter...

Börjar med i fredes då jag på förmiddagen städade och sedan kom älsklingen hem redan vid 12:30.Slappade sedan lite och åkte in en runda till stan, skulle växla lite pengar och så. Sedan var det bio på kvällen med Sara & Fredrik:)




Denna kollade vi på, väldigt bra var den:)





Efter bion så gick vii och åt på Rosegarden (första gången jag var där sen jag slutade jobba där) Mycket gid mat och bra sällskap:=) Sedan åkte vi hem och sov...

Lördagen var det upp tidigt för både mig och älskling, han skulle jobba och jag skulle till Köpenhamn med min släkt. Hade en trevlig men kort dag, för jag/vi åkte hem redan kl 16.00.
Skulle ju på 80:tals fest som var skit skoj:)
Hade väldigt trevlig på festn, var verkligen en lyckad fest. Synd att Tonny skulle upp och jobba dagen efter, och att Johanna o pontus anordnade festen så dem kunde inte dra in till stan.. Så vi gick in själva men träffade patriks syster och deras kompisar. Blev lite förbannad på Patrik då han bara försvann helt plötsligt, men det löste sig:) Bilder från gårdagen kommer snart när jag får dem av Jenny & Tonny!

Annars idag är man bakis... Har varit hemma och hösat på brodern som har varit hemma från Oslo, men åkte nu i eftermiddags igen. Har varit på middag hemma hos svärfar, gott:) Ska kolla på Dumpad nu tror jag:) Måste jobba i morgon:( Skulle igentligen ha varit leig, suck....
10 juli 2008

postheadericon intagningsbeskedet

fick jag reda på innan. Men det stod att jag var STRUKEN, och VA FAN menar dem med det? det stod inget om någon reservplats eller något. Är så jävla förbannad jusst nu, har och gråtit i över en timme nu... Ussh jag som vrkligen ville detta.
Det som gör mig MEST förbannad är att min brors flickvän (som jag inte gillar speciellt mycket) har KOMMIT In, på precis det som jag har sökt!!!!!!!!!!!! Ussh! Fan vad jag hatar det!
Men jag hoppas det ordnar sig, ska ringa och fråga vad fan det är frågan om i morgon! Hoppas dem har en jävligt bra förklaring till detta!

postheadericon Fest

var det igår. Hade en mycket trevlig kväll. Synd bara att den 4:de personen inte kom, men det var ju inte oväntat heller. Men vi saknade dig, det kanske du märkte?

Under kvällen gång tog vi en massa bilder, hehe! Men rätt toligt att ha, tycker jag! kommer upp bilder sen när jag fått dem, för jag tog inte så många med mobilen, blir inte så bra bilder på den.
På tal om bilder, så beställde jag och Älsklingen en digitalkamera i tisdags, hoppas att den kommer i morgon:) eller kanske rent av idag:)!
Kalas pinglorna som jag tillbringade kvällen tillsammans med:)









o självklart jag:)

Fan vad jag HATAR att lägga upp bilder på denna sidan, dem lägger ju sig inte alls där man vill, och nu kan jag inte fortsätta att skiva UNDER bilden på mig, så får väl ta och skriva allt här.."suck"!!!!

Efter att vi varit hemma hos Sara på lite förfest, begav vi oss ner till stan där andra Sara träffade några kompisar som hängde på oss, vi gick till Stora tog och drack lite cider:) Gott! och sedan var klockan väldigt mcyket så vi gick och käkade och sedan tog jag bussen hem:)

Sitter nu och väntar på att Sara N ska höra av sig, så vi kan åka till stranden, eller till stan? men tänkte sticka hem till mamma och pappa och lägga mig där o sola, och se om hon hör av sig snart, för man vill ju inte missa solen:)
Annars händer inte mycket idag, Ska hålla tummarna för Patriks syster att allt går bra idag:)!
08 juli 2008

postheadericon Semester

Har man u i en vecka. Fy fan vad skönt det ska bli. Men man har en massa saker att göra, som alltid...

*Städa i Garderoben, och fixa en hylla till i garderoben (har mycket kläder nu)
* Få Patrik att städa sin, det är inte det lättaste
*Städa i lägenheten
*Städa i källaren, flytta saker hem till Lena igen, för vi får inte platts med något där nere jusst nu.
* Ringa vaktmästaren och säga till om getingboet som vi har utanför köksfönstret, väldigt irriterande.

Hoppas bara att man hinner med allt som man vill. Blid et fint väder så vill jag SOLA, för när jag är ledig är det ALDRIG sol, blir såååå irriterad. Inte konstigt att man är en sådan blekvis alltid. Man får ju aldrig en chans att sola. Får väl bli solariet som vanligt. Var precis inne och kollade på vädret, skulle bli molnit både i morgon och på torsdag, men i morgon kväll skulle det bli fint, bra för då ska vi tjejer ut:)!

I söndags natt var vi barnvakter till kevin. Gick kanske inte så bra. Han somnade inte förens när vi somnade, berodde nog på att man aldrig sovit hemma hos oss innan. Men när an vl somnade gick det bra, men man vaknade ju så fort han rörd på sig, sen vaknade han när Patrik skulle upp, så man var väldigt trött igår. Vi var väldigt irriterade på varandra igår, men idag är allt som det ska:)

I morgon blir det nog stan en runda, sedan fixa i garderoben:) om det inte blir soooooooool för då ska man sola!
06 juli 2008

postheadericon Kristianstadagarna

I fredags jobbade mna till kl 16 sen var det hem och duscha, sedan stack jag/vi hem till J & P på lite förfest. Tyvärr blev det inte mycket drickande för min del, för jag skulle jobba på lördagen började kl 7. Men det blev lite mer dricka för vissa andra.
Glömde telefonen hemma hos J & P men man hade ju några snälla kompisar som stack hem igen och hämtade den:) Tack ännu en gång! När vi kom in till stan käkade vi LANGOSm fy fan vad gott, men fy fan vad mätt man blev. Tyvärr hann jag inte med mycket mer än så, för jag skulle ta bussen hem...

Lördagen blev en lång dag, och rätt arg blev an på eftermiddagen... Dagen började kl 06:00 då väckarklockan ringde.. Steg upp och jobbade gärnet hela dagen, allt flöt på som bara den, behövde inte ens jobba över, skönt! Fick ett tråkigt besked, kanske man kan kalla det. Som gjorde att hela eftermiddagen blev förstör, mcyket arg blev jag på en viss person, som bara hade bestämt något annat helt plötsligt, trotts att det hade varit bestämt sedan länge.... Men man hittade ju andra vänner att spändera kvällen tillsammans med, J&T + J&P och J:s syster. hade en trevlig kväll men en del alkohol inblandad. Stack in o kollade på Artmade:)
Tog fler bilder, men blev bara skit av dem, hade blixten på men dem blev alldeles mörka... Ska köpa en bättre kamera snart, om vi hittar någon:)


Filmade lite med, hehe:) Vilken nörd jag är...

Nej nu ska jag åka hem till mappa o tvätta lite. Vi ska sitta arnvakter till Kevin i natt, ska bli spännande och se hur det kommer gå:)
03 juli 2008

postheadericon Pass

Har nästan precis kommit hem från Jobbet. Skulle åkt och fixat mitt pass. För det gamla hade gått ut.Men tyvärr så var där stängt, så får vänta tills på MÅNDAG! Men Vilken tur att vi kollade upp det så pass tidigt att jag hinner göra ett nytt(får jag hoppas):)

Min bror sa på jobbet att E hade fått reda på sin antagning till högskolan, och vilken resevlats hon var på. Så jag blev väldigt oroligt och kollade precis upp det, kunde tyvärr inte hitta det någon stan på "Mina sidor", så jag ringde till henne, men det visade sig att det var för KY utbildningen som hon redan hade fått reda på. Så jävla nervös blev jag.. Men läste att man skulle få red apå det mellan den 10 & 15. så nästa vecka gäller det:)

Annars så har man en sovande sambo bredvid sig nu, han snarkar. Skaväl snart ta och väcka han, för jag börjar bi hungrig, tänker inte låta han sova medans jag lagar mat. Nej, någon motta får det vara. Vi har mycket som ska göras ikväll. Det ska lagas mat, diskas, plocka igjordning, och han ska packa,. För i morgon åker han till sthlm! Så man är själv hela helgen. Men tyvärr så ska man jobba...

Är lite irriterad för en sak, igentligen en skit sak, men sådan är jag... Denna veckan har det varit underbart väder, man kan sola och bada (om man vill). Men jusst då ska lilla Anna jobba, så hon kan inte sola. Men sen nästa vecka då är hon ledig, men då ska det INTE vara fint väder, SKIT jobbigt!! Jag som hade sett framemot en solig vecka..
Nej nu ska jag inte klaga, vädret kan ändra sig. Håll tummarna!
02 juli 2008

postheadericon Marknad

har man varit på idag. Har varit en mysig men varm dag. skulle kanske varit på stranden i alla fall idag. Men är ju ledig hela nästa vecka så då kan man åka til stranden, hoppas jag. Dem har ju sagt att svärmen ska stanna ett tag till, så det får man hoppas på:)

Köpte lite saker på marknaden,

*En klänning
*En plånbok (röd) men ville ha svart, men skit samma!
*En påske marknadsgodis till älsklingen.

När jag kom hem köpte jag
*3 par leggings, 2 svarta 1 par rosa:)
*Ett par örhängen
*Ett armband

Har varit en dyr dag idag, Ska spara mmina pengar tills vi åker till Paris nu... Fick ut en hel del denna månaden, så man kan lyxa till det lite:)

Jävla tur att Patrik nämde om passen, för mitt pass har gått ut, å måst åka till polisen i morgon och fixa ett nytt. Kostar 400 spän, fy fan vad dyrt. Men sen har man det i 10 år i stället:)
01 juli 2008

postheadericon Tisdag

och man har jobbat idag igen. Tiden bara rinner iväg...

Till helgen ska älsklingen åka till sthlm och man är sjäv hemma, Men det är ju ingen som vill följa med in till stan verkar det som.. Man vill ju dricka lite innan man kollar på Artmade på lördag... Ska jobba på lördagen så inen drickar blir det på fredag i alla fall, eller ja kanske en cider i något öltält, kanske, men inget mer...

I morgon ska man till Killebom, ska bli trevligt. Blir en tidigt morgon att stiga upp på, skulle vara hemma hos mamma redan kl 10.30 i morgon.. ussh!

Nej nu ska jag hitta på något annat:P Vi hörs och ses!